Blogiarhiiv

pühapäev, 6. märts 2022

Pontshikusaali kodused toidud hea hinnaga ja Paks Margareeta. Veebr 21.

 

Laupäev, 27. veebruar 2021

Pontsikusaal suudab pakkuda parimat kodust toitu hea hinnaga.

 

 
Patt oleks sellise ilmaga toas istuda ja kui ootamatult vererõhk hoopis alla "Kroonlinna nulli", peakski ennast liigutama!? Ja kui süüa nagunii vaja, siis miks mitte Nõmmele?
 
 
Eriti kui see minek on nii lihtne!

 
Ja eks ka päike igati kasuks, eriti praegusel ajal.


 
Olen vist juba postitanud, aga tõesti üks parimaid sülte ning loomulikult parim keeduvorst! Nipet-näpet veel midagi. Avaletist muidugi ka häid kalakonserve. Need juba kaua ei seisa - kuigi paksult täis topitud, siis maitsvad ja säilitussodita. Latikas firma nimeks. 




 

Sepikuga mul eriline "suhe". Tahaks süüa, tervislikum kah, aga väga sageli kuidagi liiga  ... ma ei oskagi öelda, tugev spetsiifiline maitse vast!? Aga see mulle maitses! Tõsi, pudeneb ja mureneb. Mis on mureks, et sageli pole saiades-sepikutes "tsementi"? Kuid igal juhul, kui sul laual üks parimaid sülte või Nopri juust või hea keeduvorst/sink....
 

 
Ja kui olla laisem, siis miks mitte pontsikusaalist kaasa võtta? Või hoopis koha peal süüa, et mitte penokarpi raisata? Igatahes suudetakse siin lihtsaid, koduseid toite teha ja loomulikult ülimalt maitsvaid! Isegi lõhnavaid! Hea naturaalse maitsega kartulid jm, ilma igasuguste liigsete maitseaineteta. Pontsikutest rääkimata, kuigi neid ma siiski endale ei lubanud. Praad pani niigi kõhu täis! Rohkem võiks olla meil just selliseid toidukohti. Miks? Minge kaema ja vaadake, kuidas vooritakse järjest ja järjest, töötajatel pole hingetõmbepausi ka mitte!



 
Ja oligi aeg tagasi rongile tulla. 





 
Ainuke asi on asja juures paha see, et eesti Raudtee ikka ei lase rongi oodates istuda. Ainuke koht vist jaamaülema kuju kõrval, aga seegi sageli hõivatud.

 

2 kommentaari:

Vastused

Tänud!

 

 

Laupäev, 27. veebruar 2021

Paks Margareeta.

 

 
Peale Lennusadamas käimist mul alles veel ühispileti teine osa ja seega seadsin sammud Pikale tänavale.
 
 
Infostendid Tallinna moodi muutuvad üpris absurdeteks. Ootekojas ruumi stendide jaoks küll, aga näed, ei saa panna, sest vaatajad varjaks vist reklaami ära? Tegelikult muidugi tore, et info üldse olemas!
 

 
Päris tore, et Shnelli põhja puhastamine käsile võetud. Aga tehakse seda tõsiselt või natuke kraapides? Väga nunsa oleks küll, kui saaks tiiki selge, enam-vähem läbipaistva vee! Muidugi kalad seda ka sogaseks ajavad, aga siiski.


 
Üks sõber tuli vaatama, kuidas lood. Kahjuks polnud mul kaerahelbeid või midagi muud looduslikku.

 
Väike lumelinn püsti!


 
Väga lahedaks on asjad valgustusega tehtud, aga ehk tasuks ka paekiviseinu puhastada?












 
Muuseumi kohta saab vaid kiidusõnu öelda! 
Vaid piletihinnad võiks soodsamad olla. näite maksimumina 2 täiskasv + 2 õpilasest last 24 euro asemel 50% täishinnast ehk 18 eurot.























 
Teevalik temaatilistes pakikestes, aga mina ootaks ka mõningaid meie teesid sarnaste pakenditega.

 
Pardiliha salat oli päris huvitav, kuigi ehk veidi kastet võiks juurde. Aga maitses igatahes.




 
Ohoh!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar