Blogiarhiiv

reede, 18. märts 2022

Vudisin Väike-Järve taluturule rongiaknast välja vaadates.

 

 
kui ei viitsi minna kaugemale, siis natuke tuleb ikka kuhugi minna. Ammu pole talupoodi jõudnud. Vudimisest oli muidugi minu puhul asi kaugel. Plaanis oli aga minekul pildistada vaateid rongiaknast ja siis juba poes. See vaade on omamoodi vägagi vahva. Need valged kõrghooned on üpris kenad ja kindlasti on need silmatorkavad. Koos eramajaga kukkus pilt aga välja mulle üpris meeltmööda.
 
 
Aga on ka keskpärase väljanägemisega maju. Mis peaasi, ei riiva silma, kuid ka väga eriliselt vaatama ei kutsu.

 
Mõni vana hoone või detail kutsub aga küll!

 
Tore on igal juhul see, kui vanast saab uus, meeldigu see siis rohkem või vähem oma olemuselt. Kadunud on õnneks ka see plätserdisi täis tellisaed, aga plätserdajate mõistus tagasi ei tule nagunii.


 
Üpriski kenad majad ka siin.




 
hall maja, aga mitte nii hall, sest sellisel puitmajal on isegi ilma värskenduseta jumet, kuid ees hallid aiad ja muu hallus.


 
Eks võib ka mõista, kui ettevõtja püüab püsti panna midagi eriti odavat, sest ega raha pole just paljudel üleliia. Aga inetu see on, koos kõigega ees ja kõrval.

 
See kõrghoone vähemalt sel pildil kuidagi äge, ehk just seepärast, et aknad harmoneeruvad 100% taevaga, peegeldused teevad selle omaette müstiliseks.

 
Elamuid aga aina ehitatakse.




 
Keskerakond eesotsas Jüri Ratasega igapäevaselt postitab uusi hõikeid, kuidas nad jätkuvalt hoolivad inimestest! Aga ei olnud siin näha ei täna ega päevi juba ühtegi hoolivat sahka!

 
Silmanurgast vaatasin muidugi ka, kas on juba valmis kaug- ja maakonnaliinide bussipeatus siin. Ei olnud või oli see nii hästi peidetud...


 
Talupoes on aga nii ammutuntusd kaupasid kui ka täiesti uusi. Muidugi on praegusel ajal hinnatõus mitmetel asjadel vast ehk paratamatu, aga siiski, mõnigi asi ka odavam kui mujal. Igatahes oli mul eesmärk ka midagi osta.


 
Need sildid mulle vähemalt väga meeldivad. Üldse on üpris sageli kena ja kutsuv pakend väikefirmade toodetel.

 
 
Tagantjärele mõtlen, et võinuks ehk prooviks osta?







 
Appi, ja ongi putukad toidulettidel!!!

 
6 eurot on paraku minu jaoks kolmandiku jagu liiga kallis...



 
Suurim valik Tamme talu teesid.







 
Kuskohast neid kilke nii palju õnnestub püüda?



 
Ka poest välja tulles polnud bussipeatus valmis.


 


 
See mänd siin vägevam kui pildilt näha.



 
Peale Tondit alati tahtnud ja püüdnud vaadet pildile saada, aga küll seganud kord üks, siis teine asi. Seekord enam-vähem tabatud.



 
Balti jaamakorraldaja maja.


 
See pilt jällegi ei õnnestunud, aga üliägedad paekivihooned.



 
Ja sipsti käidud.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar