Blogiarhiiv

pühapäev, 6. märts 2022

Tartus Reformierakond jagab lubadusi, kuid ollakse mannetud. Juuli 2021.

 

Reede, 2. juuli 2021

Jõgeva vald on mahajääja, kes ei tahagi midagi muuta.

 

 
Ei saa muidugi öelda, et üldse midagi muuta ei taheta. Ikka tahetakse ja ka tehakse. Vägev, et vanast veetornist sai kirik. Siiski plaanitakse ka juurdeehitust.

 
Küll aga ei hoolita vallas ega maakonnas üldse ühistranspordist.

 
Rongiliiklus on muidugi jõgevalastele vägagi hea! Tabiveres aga peaks osa kiirronge samuti peatuma, juurde oleks vaja ka tavaronge.



 
Siiani pole ka märkigi bussipeatuse postist nr 3, mis võimaldaks lühimat teed pidi bussidelt rongidele ja vastupidi saama. Seda enam on see oluline, et bussid peaks Jõgeva linna läbima, näiteks Siimusti - Mustvee vm ja seega oleks vaja tagada ristümberistumised ehk bussid seisuaeg siin mõned minutid.



 
Tore, et kohati ka puid juurde istutatud.

 
Kuid inetu kui töid nii tehakse. Ja kuidas üldse lood sellega, et kaabel samas, kus puud istutatud?







 
Ei, ma ei pildistanud ennast. Vaid infoekraani, mis kunagi uhkesti osteti, mida pole peaaegu näha ja mis nüüdseks üldse enam ei tööta! Muide, bussijaamas pole siiani ka rongide sõiduplaani üles pandud.

 
Bussid rongidega seotud ei ole, arvatavasti on see sihilik tegutsemine vallavalitsuse poolt.


















 
Rongipeatust on vaja aga ka siia, et Äntu järved oleks käeulatuses.

 

 
Bussipeatust oleks vaja ka siia, sest on täiesti ebanormaalne, kui buss ei peatu seal, kus on põhimass sõitjaid. Kas siis Tähe tänaval või vähemalt garaazide juures, olenevalt sellest, kuidas liinivõrk ümber korraldada. Nt Siimustist buss saabub linna Aia tänavat pidi ja suundub edasi Mustveesse vm Tähe tänavat pidi või kui nii nagu täna, siis olekski peatus garaazhide juures.


 
Kaaluma peab ka võimalust, et Puiestee tänava asemel liiguks bussid Aia tänavat pidi ja oleks peatus ka spordihoone juures. Läbimõeldult tehes saakski nii siit, kesklinnast kui Tähe tänavalt kõikjale sõita, olgu siis mainitud Siimusti - Mustvee või Jõgeva - Põltsamaa - Kolga-Jaani - Viljandi jm. Millal aga sellest vallavalitsuses aru saadakse? Pole ju siiani näha ka Jõgeva Alevikutee bussipeatust Pedja jõe silla ja ringtee vahel.
 
Ajaleht Vooremaa muidugi teemast kirjutada ei soovi.
 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar