Blogiarhiiv

kolmapäev, 2. veebruar 2022

Ajaloo- ja Filmimuuseumis. Mai`20.

 

Olen alates oktoobrikuust kopeerinud postitusi Eestimaa Blogi 2. ja 3. osast siia, seepärast vabandan, et neid nii palju.
 
Kuidas midagi leida?
 
1. Blogi avalehel on paremal pool SILDID ja nendega seotus postituste arv. Klikates vajalikule, näete neid seotud postitusi järjest, kerides allaserva välja ja vajutades "vanemad postitused".
 
2. Alates 2021 oktoobrist leiab esimese postitusena (ajaliselt see siis iga kuu viimane postitus) vastava kuu postituste pealkirjad linkidena. Piisab sobivale pealkirjale klikkamisest, mis viibki otse postituseni. Need nimekirjas postitusaja järgi reastatud.
 
3. Paremal olemas ka otsingumootor, aga suure mahu tõttu ei pruugi üldsõnaline otsing head tulemust anda.
 
Vabandan veel kord! Ümbertõstmised sõltuvad aegade jooksul toimunud muudatustest, nii näiteks ei osanud omal ajal mõista blogspot süsteemiga kaasnevaid piiranguid mahu osas jms.

Laupäev, 23. mai 2020

Ajaloo- ja Filmimuuseumis.


Balti jaam on paljude reiside alguskohaks. Väga paljude jaoks.Muide, viimasel ajal küll mitmed inimesed püüavad veenda, et see on suhteliselt "mahakäinud koht", ühistranspordi sihtkohana. Mõnes mõttes küll, näiteks maakonnaliinid peaks olema osaliselt läbi linna suunduvad. Rongide jaoks aga see on ja jääb väga heaks kohaks. Isegi söögikohtade poolest on siin väga head valikuvõimalused.


Trammiga saab bussidele ümber istuda nii hobujaamas kui ka kaugemal. Sellised mugavad võimalused on väga hea, kuigi selge on see, et Reisi tee ehitusel pidanuks ehitatama kohe ka trammitee. Aga meil ei jätku ju nutti rohkem kui mosaiike valmis teha ühe killu kaupa...
Ja sõitmise eest ei pidanud ma midagi maksma, küll aga pole Taavi Aas ja Keskerakond oma lubadusi suutnud meeles pidada. Kaugemalt tulija peab ikka maksma. Eks enne järgmisi valimisi jälle....



Trammi ei näe!




Küll näeb aga autosid. Kas need on Viimsi poolt P&S autod? Kahtlane!





Tore on aga näha, et väga palju sõidetakse ratastega.




Esimest korda elus aga siis siia.


Ilus, ääretult ilus koht! Tundub, et tulla võib ka niisama, muuseumipiletid ikka konkreetselt muuseumite jaoks!










Ajaloomuuseumis näitus Anne Veski lauljateest.













Olid ajad kui väga palju saadeti sõpradele-tuttavatele kirju just postkaartidel, millel näha erinevaid kohti. Kui palju täna seda tehakse? Üldiselt saatmine muidugi väga vähene, aga siiski?









Ajaloomuuseum jättis väga hea mulje!











Väga tore muidugi, et vanu punaskulptuure muuseumisse kokku kogutud.

















Filmimuuseum jättis aga väga nõrga mulje.Järv-Jaanis kinomuuseum tundus palju mõttekam ja ehk peakski seda rohkem arendama? Heakene küll, siis see-eest hoidlad olemas ja see on hea. Ning ehk lastega Tallinnas siia ka lihtsam tulla ning lastele vast meeldibki! Kuid kui ajalugu silmas pidada, siis see siin jääb nõrgaks.





Koht aga hea tulla ka lastega mängima.
























Ilm oli soe, aga õnneks ei väsitanud väga. Paraku jäid ka tagavaraakud koju. Niisiis bussile. Kõik bussi viivad Hobujaama...








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar