Blogiarhiiv

reede, 27. jaanuar 2012

SAASTEKVOODID MAALE TEENUSKESKUSTE EHITAMISEKS



Igasuguste teenusbusside (ka pangabusside, puhul lipsab läbi ootetingimuste jutt. Isegi kui mõnigi inimene ütleb, et on lihtsam linnas ära käia, kas siis ka pangabussidel pikka pidu on? teatud mõttes oleks aga võimalik kohaliku teenuskeskuse sularaha ringlemine teenuskeskuse sees, koos sularaha andmisega. Ehk isegi veidi mõistlikuma hinnaga. Ja ehk isegi sularaha võtmise piiranguga. Mida iganes

Vinge ilmaga õues seista... Pole nagu päris tänapäeva moodi.

http://www.harjuelu.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=2550&Itemid=239

 http://uudised.err.ee/?06243982

 http://www.e24.ee/718212/kulaskaik-eesti-koige-kuulsama-rahaautomaadi-juurde/

 http://www.e24.ee/718232/eesti-pank-sularaha-pole-ule-riigi-uhtviisi-kattesaadav/

Hoolimata mõne professori idesst teha Eesti sularahavabaks, võib juhtuda hoopis nii, et tulevikus võib maapiirkondades sularaha vajadus hoopis suureneda!

Seni aga on eduklamatel ka palju kioskeid ja müügikohti.




Ja tööd jagub nii palju, et juba ei tea mitmendat päeva toksitakse...




Kuskil aga tühjus... Isegi ootekoda pole!

**************************************
28. 01. 10225


Pläralaid lugedes jääb kohati mulje, et paljud ei teagi pangaaitomaadi olemasolust kuskil kohas. Selle asemel, et teenus kättesaadavamaks teha, veetakse nurgatagune automaat lihtsalt minema. Kusjuures, minul meeldib alati sularaha omada, sest ootamatutes olukordades ikka vaja maksta. Matkadel võtan kuskilt raha välja, sest võib olla teeäärseid müügikohti või elekter ära...

Ei maksa kohe hõisata, et vaata, loll, automaat ei tööta ka elektrita! Ja kui akusüsteemi pole varuks. Aga oluline see, et ma olen võinud ju raha Virtsus võtta ja ära sõites lähen poodi teel (või mida iganes) ja seal pole võimalust kaardiga maksta!

Kulud on muidugi suured, kuid Tallinnas võiks pigem kuskilt ära võtta neljast automaadist kaks ja maal kaks tükki alles jätta!?

Tegelikult muidugi need vastuväited ei loe midagi. Sest selline hiiglane nagu Swedpank soovib vaid sundida inimesi kaardiga maksma ja ka poode-ärisid makseterminali soetama. Kuidas aga kuskil kioskimajandus ennast ära tasub, millega inimesed KA HARJUNUD on, see muidugi panku ei huvita! Nii et ikkagi pohhuism ja ahnus käsikäes!

***********************

30. 01. 10225


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar