Blogiarhiiv

esmaspäev, 23. jaanuar 2012

POSTI ÄÄRES ASJALE


Tead, aga mina ka ei tea, kas asjale minnes olukord viletsam või mitte.Sööd muidugi odavamat (pean silmas tavainimest), aga asjal tuleb ikka käia.
Muidugi, samas on hea teada, et meie peaminister elab Koikülas või kuskil, Ets Hundiaugul ja teised kõik kindlasti ka. Olen ikka olnud seisukohal, et ega ilma kohapeal olemata õiget pilti näe. Ja kus sa muidu tead, et oled viie rikkama hulgas! Tegelikult poleks paha kui kõik valitud elaks oma valimisringkonnas, kuskil ääremaal ja soovitavalt autota. Siis nad saaksid ka adekvaatse pildi maaelust nagu meie peaminister.

 http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/ansip-juurdepaas-universaalsele-postiteenusele-pole-suletud-postkontorite-piirkonnas-halvenenud.d?id=63815820

Muidugi leidub pahatahtlikke, kes auguvad.

Ei noh,

23.01.2012 17:50

Kord nädalas tuuakse postipakid koju kätte,KUI TEED ON,SO SIIS KULLERTEENUSE NÄOL VÕIB VEEL ÄRA ELADA aga maksma lähevad sellised teenused ikka palju rohkem,vahel rohkemgi ,kui paki väärtus!Aga muidu jah,palun ,igal neljapäeval võta vaba päev ja oota Eesti posti "Berlingo"-t,et oma ajakirjad ja saadetised kätte saada!Elu on lill mei siin eestimaa pärapoolel,sm politruk,head "hiilgust sulle seal Stenbochäärberis!



Ma päris austan Andrust, et ta ei lase meil Kreeka moodi laenude peal elada, aga kui ikka maaelust tuhkagi ei te, peaks ehk pigem vait olema. Ja et siiani ei tunnista oma vigu, see ei näita ka paremas valguses. Aga aitäh muidugi mitmete universaalteenuste eest, mis koju kätte tulevad. Kui tänu just valele aadressile pole suunatud...

Ju siis ikka ise oleme süüdi. Kui pole maal viie rikkama hulgas. 

******************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar