Blogiarhiiv

esmaspäev, 16. jaanuar 2012

MUIDUGI TOREDAD INIMESED...

Igor Kopõtin kirjutab eestlastest ja venelastest. ja kirjutab õigesti. Kui meie üldse tahaks siis peaks venelastele Eestit tutvustama (ka) vene keeles. Aga on sellel üldse mõtet? Ehk tasubki loota, et venelased leiavad oma koha, leiavad oma juured?

Miks ma taas seda teemat puudutan? Esmalt tahaks teada, kas meie kaasmaalased üldse vaatavad eesti kanaleid? Näiteks, kui paljud on vaadanud sarja "Eestlane ja Venelane"? Miks on selle sarja pealkirjas eestlane eespool? Äkki on see diskrimineerimine?

http://www.epl.ee/news/arvamus/igor-kopotin-eesti-peab-tutvustama-siinsetele-venelastele-oma-ajalugu-vene-keeles.d?id=63778980

Muidugi oleks vaja oma sat-kanalit, kus oleks võimalik subtiitrite keelt valida: Olen sellest ka varem kirjutanud. Kuid kas tegelikult ikkagi on mõtet raha maha visata? Mida rohkem ma loen "Den Za Dnjomi", seda rohkem tundub, et see on mõttetu raharaiskamine. Mitte meid tutvustav kanal, aga venekeelse tõlke tagamine ja vajadus.

http://www.limon.ee/704404/kto-poedet-na-evrovidenie-ot-jestonii-smotrite-i-slushajte-ott-lepland-kuula/

http://www.limon.ee/704414/kto-poedet-na-evrovidenie-ot-jestonii-smotrite-i-slushajte-august-hunt-tantsulovi/

Uudis mitu tundi üleval, kuid pole ühtegi kommentaari! Mitte ühtegi!!!!
Artikkel  Ansipist või venekeelsest haridusest toob esimese paari tunniga pataka arvamusi. Kus on need nüüd? Nii palju siis sõprusest ja huvist. Oma kodumaa vastu. Kui see muidugi oleks kodumaa...

Ühe staarmeikari osaliselt tõesed sõnad peksid vahu kõvasti üles. Üksjagu tõesed!??

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar