Blogiarhiiv

pühapäev, 29. jaanuar 2012

Kas e-toit ikka kõhtu täidab?



Ma ei pea silmas siin säilitusaineid, vaid seda, et messile läheme e-riigina. Uudis muidugi tore, aga oma inimesel kipub kõht tihti tühjaks jääma...
http://www.maaleht.ee/news/maamajandus/maamajandusuudised/eesti-plaanib-minna-berliini-toidumessile-e-riigina.d?id=63828192

Ja muidugi, mis sõnumit me siin maailmale edastame, kui endil pole suudetud isegi metsatoodete müügipunkte teede ääres avada? Või ei suuda isegi Kesk-Eesti taluturgu käima lükata,e-mailide abil üritame pealinnas paaripäevase papikokkuajamislaada korraldada? Või et sibulalaadale sissepääs tasuline? Eriti kui arvestada, kui paljud meist elavad allpool vaesuspiiri! Või et mõne laada müügikoha hind üle 100 euro? Ega ma kavatse ometi välja öelda kogu maailmale, et oleme äpud? Ja ahned? Ja hoolimatud?

3 kommentaari:

  1. Eesti riik ongi ahne ju?? Oma kodune toit müüakse köik välismaale ja sisse ostame siia välismaa keemiat ainult?? See pole eriti normaalne ju lastel allergiad tekivad jm haigused!! Kas töesti peab kolima maale elama ja hakkama ise juurikaid kasvatama ning loomi pidama, sest poest ei saa midagi naturaalset enam??!!

    VastaKustuta
  2. Tänud, Pirtsu!

    Ega kui maal oleks hea töökoht, läheks ma küll. Tõepoolest on see e-ainete söömine mitte just eriti meeldiv. Ekas oma juurikate kasvataminegi pole kerge, aga pole veel meelest läinud, kui häid hoidiseid sai tehtud. Praegu saan suvel vähemalt mingi aja oma tomateid-kurke ja nipet-näpet juurde.

    VastaKustuta
  3. Kerge pole miski, aga kui riik tinginud selle et paljudel töövöimelistel juba praegu tööd pole-eriti pealinnas?? Mis siis edasi teha??Otsima roosilist ja ohtlikku elu välismaale?? Hakata köhus narkotsi üle vedama-nagu oli artikkel-raseda naise köhus 80ampulli!!??

    VastaKustuta