Blogiarhiiv

reede, 27. jaanuar 2012

27. jaan. 10225.



Tõepoolest, ühinen ka 101 %!!!

Rahvusriigid on ainumõeldavad, kuid mis ei välista muidugi võimalusi siia elama asuda või õppima tulla. Seda enam, et rahvusriigi osa väärtuste kasvatamisel oma lastele, on äärmiselt suur. Meil on kadumas kohati viimanegi eetika, nii mõnigi suurmees ei saa aru, et tema valed otsused määravad paljuski tulevikku. Ma ei pea siin silmas kedagi komkreetset ega ainult migratsiooni teemat. Küsimus on üleüldises suhtumises oma riiki ja kaasinimesesse! Ja muidugi probleemne juba iga kodaniku tasandilt, mõtlemine on suunatud kohati lausa haiglaslikult vaid mammonale, varastamisele, saamahimule...

http://www.postimees.ee/718008/vaher-tagajargedele-keskendumine-ei-lahenda-euroopa-migratsiooniprobleeme/


 Lukuaugumõtteviis
26.01.2012 23:55

Tegemist pole mitte mingisuguse sisserändega vaid Euroopa koloniseerimisega ja Lääne tsivilisatsiooni dekonstrueerimisega.

Meid kulditakse teadlikult muldiks ja kõik muu on ainult vaht. Mõned rahvad mõtlevad aastasadasid ette. Meie lady gaga ajastul ei suuda mõista, et riigimehi on olemas või et mõnedel inimestel on olemas suuremad väärtused kui lameekraaniga telekas ja BMW aga suurmehed saavad väga hästi aru, et nende tänapäevase tegevuse tulemusena moodustub ajalootu kultuuritu segavereline mass, keda on lihtne valitseda nagu Jumal jumalarahvale kunagi tõotas.

Meie lukuauk ei lase meid mõista, et mõnede inimeste huvid ulatuvad narkootikumidest ja ohjeldamatust priiskamisest kaugemale ning tänapäeva teatud rahvusest superrikkad nad on nõus oma religiooni nimel ükskõik mida tegema.

Seisame vastu immigratsioonile, ükskõik, mida ajupestud idioodid meile pakuvad. Meie lastel peab ka olema koht kus elada.

vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -1 -1  +1 +25


lukuaugumõtteviisile
27.01.2012 00:27

uhinen sinu mõtteavaldusega 101% 
 Iga roju oma kodus
27.01.2012 01:46
Miks peaks Euroopas üldse mingi varjupaigasüsteem olema?
Kõrbete turbannid tehku endile ise elamisväärsed riigid....ja kui ise hakkama ei saa, palugu kaltsuvaiba peal 7 korda päevad alhhi appi.

Parasiite on kõrbetest juba hulgi Euroopa põlisrahvaste kukile märatsema ja parasiteerima saabunud.
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -1 -1  +1 +15
Hetkel
27.01.2012 02:53
lahendame ka siin eestis vähese algatusvõime või lihtsalt vähevõimeliste inimeste elu parandamist lähimate jõukate riikide elanikelt töö äravõtmise läbi. Aga samas, ega nad siin ka elu teistmoodi paremaks muuta ei suudaks, kui võõrsil teenitut mingi ajani koju tuues, kuni võõrsil uus pere ja elu. Mõtlemiskoht.
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -0 -1  +1 +5
Ahjaa,
27.01.2012 03:02
olen ka ise paarteist aastat tagasi põhjanaabrite juures tööl olnud ning näinud, kuidas väikeasulale tööd andnud käitisse võeti kolmandiku või isegi neljandiku palgakuluga Eestlased (olid ju veel üheksakümmnendad) ning kohalikud töötuks jäid. Pikas perspektiivis oli vaid näha, et meie toodetud nukumajade, aiatoolide ja varjualuste hind ei muutunud sellest, et odavam tööjõud turule tuli. Küll aga läksid paljud kohalikud meie mõistes suure abiraha toele. Nii või teisiti ei näinud ma Lõuna Eesti keele ja poe taga joomise kultuuri nüansside taga erilist erinevust Kesk Soome kontekstis.
Tegelikult peaksime ikka ise suutma kasvatada inimesed, kes on võimelised looma, mitte lihtsalt olelema ja oma hädades valitsust süüdistama ning seejärel riiklikult hoidma, et selle riigi rahval tööd oleks.
Samalt IP-aadressilt on siin kommenteerinud ka Hetkel(02:53).

Väga asjalikud mõtted! Ja mõtlemiskoht. Kuigi ma ei nimetals "uga roju oma koju", siis ka see seisukoht on absoluutselt õige!
Meilgi olnud emigratsiooni ja seegi teema erinevate vaatenurkade alt paisatb erinevalt. Mindi "sunniviisiliselt" läände . Ja mindi Siberisse. Kas oleks pidanud minema läände? Kas oleks pidanud jääma riigi kaitsele? Kas oleks meid siis enam alles? Kas oleksime võinud Soome kombel vastu pidada?
Kuid sadade tuhandete kaupa oma kodumaalt lahkujate vastuvõtmine (Saksamaal, Prantsusmaal) on kaasa toonud tedagi mille. See nagu suurlindude talvine saiaga toitmine. Meie poolt vaadatuna. Tegelikult ei peaks valdavat enamust vastu võtma, vaid otsejoones tagasi saatma. Enda eest tuleb õppida seisma!

Meil seisid osa. Kes jäid enda ees ausaks OULAG-is, kes võitlesid Sinimägedes, kes jäid oma seisukohtadele kindlaks okupatsioonide ajal. Muide, vaevalt, et suur osa natsiarmees võideldes väga ideelised olid. Kuid meed, kes olid, väärivad ka austust. Sest nii nagu armastatakse ikka ja jälle selgitada, nagu olnuks punaste poolel eestlased vaid kaasajooksikud, pugejad jne, siis on selge, et neid oli ka vastaspoole hulgas. Lihtsalt suur osa meist on selgrootud, ilma oma arvamuseta, või lihtsalt kõlgub see arvamuse tuule käes nagu tuulelipp...

 http://www.postimees.ee/717444/putin-saadaks-illegaalid-riigist-valja-kumneks-aastaks/

 http://afganistan.postimees.ee/717778/afganistani-massulised-panid-mullu-rekordarvu-pomme/

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Fred Jüssi Tähelaevas tõi esile ühe ütluse: Et mõni õpib üle õue minnes rohkem kui teine läbi linna minnes. Olen üpriski kindel, et ega hr Vaher mõistab samtei, et pakju saab õppida juba ühest pronhsööst või pariisi pogrommist. Ei pea ilmtingimata kogu Saksamaad või Prantsusmaad või lausa tervet Euroopat läbi käima. See kujuneks liiga (aja)kulukaks...

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Sport pakub aga ikka ja jälle nauditavaid hetki!

 http://sport.postimees.ee/717724/video-kas-see-on-tenniseajaloo-efektseim-geim/

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Ja nauditav on ka kui kellelgi tahtmist ning muidugi ka võimalust vaeva näha oma kodu jaoks.

http://aedjakodu.tarbija24.ee/717494/galerii-vaata-eesti-kaunimate-kodude-pilte/

Kuigi minule meenub sellise fotogalerii juures ka kurvemaid vaateid.
Selliseid pilte lihtsalt pole nii kerge unustada...
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


Meil armastatakse rääkida kui kasulik on meile kõigile välisfirmade tulek. kas ikka on?
http://www.e24.ee/717656/advokaat-suurfirmad-voivad-asuda-balti-aridest-valjuma/

Ei ole meil enamus sellistest firmadest taganud väärilist palka oma töötajatele, pigem on üritatud võimalikult oma kasumit suurendada ja seda kasvõi iga hinna eest. Olgu siis tegu Swedpanki, Tamro, Coca-Cola, R-Kioski või millise iganes firmaga. Kui aga natukenegi nähakse, et
proportsioonis kohalikesse firmadesse panustatava juhtide tööajaga., 
pannakse pillid kotti ja põgenetakse parematele jahimaadele.Lüpstakse ikka niikaua kuni piimaandi on, jääd ahtraks või nõuad paremat ninaesist, on su tee kombinaati või visatakse karmide ilmade meelevalda.

Muidugi on võimalus ka sundida rohkem tarbima su teenust. Nii nagu teeb Swedpank - sinu lähedal, sinuga koos! Ja pangakart on sinu lähedal ja sinuga koos, pangaautomaadid varsti aga samasugune mälestus kui omaaegsed gaseeritud vee automaadid...

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH



Jutud kokkuhoiuvajadusest toovad kaasa tihti hoopis suurenevad kulud.
http://www.tartupostimees.ee/717932/uued-ja-remonditud-majad-soovad-enam-tartu-ulikooli-raha/

On siis oluline anda arhitektidele eneseväljendusvõimalusi või mõni muu põhjus, aga kulude suurenemine ei ole õige suundumus. Tänapäeval peaks ikka väga tõsiselt mõtlema edaspideisele, mitte hetkeemotsioonidest lähtuma. Tuhandeid ruutmeetreid klaaspinda (nagu siitki selgub) suurendab mitte ainult küttekulutusi, vaid suvel kulub palju ka jahutamisele. Kas selline mõtlemine on majanduslik?


Ja kui ükskord mõistame, et metsade vahel maanteede valgustamine on kilplaslik lähenemine, kas siis hakkame süüdlasi otsima? Ehk ikka enne targem olla?
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Vahel pole säästmine aga sugugi õige tegu, veel hullem, seda võib pidada lausa ohtlikuks! Kui foori kujutis on olulise tähtsusega, näiteks romb tähistab teatud fooriliiki (antud juhul tegemist siis kõvera tõttu põhifoori näidust informeeriva kordusfooriga), jääb mõistetamatuks, mille nimel ja kui suure säästu on tekitanud sellise foori ostja?
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH





Talvel saab rongi oodates ka ilu nautida...


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar