Blogiarhiiv

kolmapäev, 29. juuni 2011

KOMISTUSKIVI

http://www.e24.ee/483556/suurimaks-komistuskiviks-rail-baltica-teel-voib-saada-koostoo-baltimaade-vahel/

Mitte ainult! Meil endilgi koostöö longab!

Olgu või näiteks Koidula ja Piusa probleemid.

Ei tea, kas Koidulas juba planeeritakse bussipeatust?

Või Piusal vahetatakse liipreid?

Ikla jaam. MAGLEV hakkab peatuma kinnitamata andmetel värava ees!

4 kommentaari:

  1. EKS EVR Infra suhtub Koidula-Võru-Valga liini kompleksselt enne 2014 aastat ei liigutata lillegi sest euroraha pole Platvormid tehakse koondprojektiga

    Samas kui Piusa uue platvormi ehitamiseks leiab ministeerium ja EVR Infra raha kuskilt siis saab see olema tõeline ime!!! hanke väljakuulutamine ja ehitamine võtaks aega kuni 8 kuud(juhul kui seda tehakse kevadel nagu ministeerim lubas)

    VastaKustuta
  2. Tänud Tiberi!
    Kahju, et mullu ei teatud midagi Koidula ja ka Piusa külastuskeskuse valmimisest!
    Aga mis tegelikult takistaks ühe "kaasaskantava" platvormi tegemist 2 kuu jooksul? Ma ei usu, et meie ametnikud tegelikult "külma südamega" on ja ei lubaks ajutisel, korralikult tehtud platvormil mõne aja kasutusel olla!?
    Trainsimist lugesin, et mõnda varianti "ei tolereerita meil". Täpselt ei tabanud rõhuasetust, kas "meil" või "tolereerita"! Ja kaua eksisteerib ohtlik platvorm Jõgeval näiteks?

    VastaKustuta
  3. Jõgeva Rakke ja Ilumetsa platvormid peavad olema valmis ehitatud 1.November.2012

    Piusa kohta olen kõik välja öelnud ja minu soov on see ,et lubadusest kinni peetaks ja 27.maist 2012 sinna rong ka sõidaks. Vastasel juhul pettumus suur. Vastutajad Indrek Laineveer, Ain Tatter ja EVR Infra

    VastaKustuta
  4. Tänud Tiberi!
    Mina aga olen rõõmsate üllatuste pooldaja ja usun, et tahtmise korral võivad märgitud isikud ja teisedki ikka oma inimestele rõõmu valmistada. Ma ei pea siin ennast silmas, vaid oma, Eestimaa inimesi!

    Muide, Piusal ööbimisvõimalused brigaadile olemas ja seega oleks ka külastuskeskus inimese pilgu all. Seda enam, et ehituse ajal seal üht-teist kallist ära varastatud. Nii et kasu oleks mõlemapoolne.

    VastaKustuta