Blogiarhiiv

reede, 17. juuni 2011

HEAD UUDISED...

Justamendilt leidsin veel ühe imeilusa loo.
http://www.youtube.com/watch?v=SVQzFmzAUT4



See ei tähenda veel, et taas Skabar sõitma hakkab ja et rongiga Petserisse saab. Kuid justnagu pidi rong sõitma peagi Koidulani. Koit kirjutanud või midagist! Vaata, kulla inimene, sellist head uudist vajasimegi. Ja ehk sõidab varemgi kui septembris. Sest nii hea uudis peab tähendama seda, et leitakse võimalus sõita Piusani. Tänavu. Ja hoolimata riigieelarvest ja dotatsioonist. Sest miks ei peaks tahtma ka ärimehed, et rahvast rongis oleks palju rohkem!?

Häid uudised vajame me kõik. Sest halbu ja masendavaid niigi küll! Ja minu jaoks ongi veel üks hea uudis. Kiitus Ametnikele, kes leidsid, et bussipeatuse puudumine Koidulas on tõesti ootamatu! Ja lubasid uurida, kuidas see võimalikuks võis osutuda! Julgus tunnistada vigu on omadus, mida meil üliharuldaseks võib pidada!  Siit teen ma kaugemale ulatuvaid järeldusi ja usun, et bussipeatus valmib septembriks otse ooteplatvormi juures nii Koidulas kui Piusal! Sest ei ole võimalik, et need mõned kilomeetrid on ületamatu takistus valitsuskoalitsioonile (loe Valitsusliidu programmi transpordi osa!)!!!??? No ei usu! Sest Koidula suurejoonelisel pidulikul täielikul avamisel võib vaid uhkust tunda, kui Piusa rong mööda sõidab! Ja bussipeatuses ühildatakse erinevad ühistranspordiliigid!?

Sest osa meist on ka need 7 venda, ehk 7 valla juhid, kes Värskas koos olid. Ja reisirongiliiklust Piusani vajalikuks pidasid...

Miks mitte siis ka endile üks hea grill-liha lubada? Kui Ühispeatuses ka grilliauto kohal?

SIIS ONGI ÜHISPEATUS VALMIS!



8 kommentaari:

  1. Tere
    Tartu-Orva Koidulasse pikendamise osas joudsime Edelaraudteega reedel eelkokkuleppeni, et rongid hakkavad Koidulani kaima 01. septembrist 2011. Seega Piusa jaamani sel suvel rongid kahjuks soitma ei hakka, katsume jargmiseks suveks leida mingid lahendused, et Piusa platvorm korda teha ja rongid sinna pikendada. Mingit vaga konkreetset lubadust hetkel anda ei saa, aga tegeleme kindlasti lahenduste leidmisega...
    Parimat
    Ain Tatter
    Teede- ja raudteeosakonna juhataja
    MKM

    VastaKustuta
  2. TORE! Tänud Tiberi hea uudise eest! Et aga Piusa platvorm on korras enam-vähem, siis pigem nõustuksin sinna sõiduga kasvõi 1. septembrist!
    Mis arvad?

    VastaKustuta
  3. Piusale tahetakse ajutine puidust platvorm teha,tore et isegi maist 2012 saab Piusale. Kahjuks mõlemad platvormid ei saa TJA käest kasutusluba, tuleb leppida ajutise teedevahelise platvormiga.

    VastaKustuta
  4. Tänud Tiberi!
    Mina oleksin ajutise platvormiga nõus juba 1. septembrist. Ausalt oleksin!

    VastaKustuta
  5. Jällegi Eesti Raudtee ja ministeeriumi asjaajamised võtavad oma aja...Posiitiivne siiski et maist kui hakkab sõitma pävane rong iga päev saab kohe esimesel Piusale.Parem ikka kui mitte midagi või meenutades ERRi uudislõiku....

    VastaKustuta
  6. No eks ma mõistan küll. Õnneks septembrini on aega veel...........
    Teisest küljest ma ütleks, et parem Piusa kui mitte kaugemale........
    Meenutades ERR-i ajakirjanikku ja oma matka Piusale, võiks ajakirjanik kümnete küsimustega ja asjalike kommentaaride-põhjuste jm uurimisega tegelda edasi.
    Sest näiteks ei saa ma aru, mille poolest on Auvere platvorm parem kui Piusa oma?

    VastaKustuta
  7. Piusalt kaugemale kahjuks enne 2014/2015 aastat rong ei sõida.
    Samas Keskerakond on Juhan Partsile esitanud arupärimise sesose Lõuna-Eesti rongiliiklusega, loodetavasti minister vastab sellele septembris...Riigikogus ju suvepuhkus;

    VastaKustuta
  8. Tänud Tiberi!
    Kahju küll! Siiski arvan, et heade uudiste puhul ongi need sellepärast head, et need on head! Ja tulevad ei tea millal. Et teha head.

    VastaKustuta