Blogiarhiiv

esmaspäev, 27. juuni 2011

PIUSA 3


Täna leidsin siis Trainsim foorumist osalise selgituse Piusa võimalike ajutise platvormi lahenduste  võimalikkuse või võimatuse kohta. Loomulikult ei pidanud ma ajutiste betoonpaneelide paigaldamise koha pealt silmas gabariidi- või ohtusnõuete rikkumist. Kuigi eks kindlasti ole võimalik ka väga täpsete betoontoodete tellimine, milliste paigaldus ei rikuks neid nõudeid. Ometi tänud MR-le selgituse eest!

Muidugi jääb kripeldama, et külastuskeskus saanud suuri investeeringuid, aga rongiga niipea sinna ei pääse!
Lootus jääb ikka...

2 kommentaari:

  1. Need vahepealsed aastad tahaksid kohalikud ja turistid Piusale rongiga sõita, kas tõesti nad peavad ootama kuni uue platvormi valmimiseni?

    Uskumatu me ju elame IT ajastul kus arenevad igasugu kõrgtehnoloogiad jne aga sellise probleemi lahendamisega ei saa inimesed hakkama.

    Mõtlesin et peaksin firma tegema kus arendataks ajutisi teisaldatavaid/vargakindlaid platvorme 1520mm/1435mm raudteede jaoks kaasates ülikoolid,raudtee eksperdid jne. Pelgalt unistuseks see jääbki sest raha pole.

    VastaKustuta
  2. Tänud Tiberi!
    Aga võta SMS-laenu? Tee üks platvorm ja lohista teist aga ringi! Penoplastist, siis on kergem!

    Aga kurb on tõesti! Tallinnas vaat et lausa pilvelõhkujad, Sultsipapi tahab ujuvaid saari ehitada jne. Meil aga üks looduse pärlitest jääb aga veel aastateks rongita! Müstiline!

    Aga osta tükk metsa, natuke tõrva või Pinotexi ja tee liiprid Piusa 3. tee jaoks!?

    Ning ära unusta, meil on e-riik, mitte...

    VastaKustuta