Blogiarhiiv

kolmapäev, 15. juuni 2011

PARGI JA SÕIDA 2

Õnneks on vahelgi midagi head kuulda. Ja näha.
Ollepa. On meeldiv tõdeda, et arvamustega arvestatud ja peatus toodud ülesõidule lähemale. Nagu näha, seal varemaltki olemas bussipeatus ja päris kobe ootekoda! Loodetavasti nüüd parkla ja bussiring viiakse vahetult platvormi trepi juurde, nii saaks kasutada ühiselt sama ootekoda ja pole vaja platvormile europlastikut tuua. Mis eriti maale kohe kuidagi ei sobi. Ja kui hästi mõelda, võiks samas olla vabalt ka külaplats. Elektriliitumised ju olemas kui oleks vaja mõnda väiksemat üritust korraldada. 
Muidugi peaks lootma, et peale remonti taasatatakse ka bussiliiklus Suure-Jaani ja Olustvere vahel. Ja loodetavast ehitatakse platvorm Olustveres teisele poole raudteed, kus on ruumi ka parkla ja bussipeatuse jaoks. On ju meilgi Euroopa eeskujul aeg jõuda sinnani, et buss peatub platvormi vastasküljel.
 
Parim uudis on aga see, et kuskil võetakse kuulda külaseltse ja kohalikke inimesi. Ehk tänapäevaselt öeldes: Kodanikuühiskond toimib PÄRISELUS KA! Ning Sürgavere uus platvorm ehk siis peatus "tuleb" inimeste juurde!

***************************************

Ning lisame siia ühe uudise.


Ehk saab sellistessegi kohtadesse väikese parkla kui see  vajalik. Aga tore on lugeda, et midagi sellist tehakse. Ning loodetavasti väheneb ka kääbikute arv, kes asju hoida ei oska. Kujundus aga ilus! Kergelt kripeldab aga tunne - kui paljud nõustuvad sellega, et selline pilt ilusam kui meil vohav saast ehk grafiti!?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar