Blogiarhiiv

kolmapäev, 29. juuni 2011

PUHKUS TEEL


Kas tualeti eest peab piiriparkla kasutaja eraldi maksma?


http://www.maaleht.ee/news/uudised/elu/rekkameestel-pole-aega-piisavalt-puhkepause-pidada.d?id=48604923

Eks põhjuseid ole mitmeid. Vähemalt Koidula kandis muutub olukord paremaks, kui valmib uus parkla. Küll aga sealgi asjale lähenemine ühekülgne. Ei nähta ette võimalust autojuhil puhata (konditsioneeriga) tubades. Ega üldse ööbimist. Ole sa kui harjunud tahes autos magama, siis tegelikult peaks ikka olema võimalikult head puhketingimised kasvõi osaliseltki reisil. Kahjuks aga ei saa eeldada, et meil rekkafirmad kavatseks maksta oma töötajate puhkevõimaluste paranemise eest!
Ja ka rahaahnus nii ühtedel kui teistel oluline faktor. Kahjuks. Ning ega ka parkla haldajal pole vist tahtmist investeerida korralikku puhkemajja, sest eeldatav kasum asjast võib nende jaoks olla liiga väike.

2 kommentaari:

  1. Teoreetiliselt:Parkla operaator peaks ostma maad ja otsima ettevõtja kes rajaks majutuskoha.

    Praktika: Vedajad üritavad veokijuhtidel kokku hoida, majutuskulud suurendava veo hinda ja vähendavad firma kasumit. Vat kuhu ahnus ükskord viib..

    VastaKustuta
  2. Suuga teeb suure linna, käega ei kärbsepesagi?
    Muidugi peab kiitma riigimehi, et lõpuks üldse parklani jõudsime!
    Kuid laitma selle eest, et puuduvad konkreetsed, liiklusohutust arvestavad nõuded, puhkamis- ja töötingimuste kohta. Muide, ka rongijuhtidel. Vagunis peab olema kuni +18 kraadi, kabiinis ja puhkeruumis?
    Vahel sipled palavuse käes, nii et magad ehk paar tundi. Peaks vist ükskord teatama, kui pole välja puhanud, saadavad teise vedurijuhi???

    Ja tegelikkuses asi ju naljast kaugel!

    VastaKustuta