Blogiarhiiv

neljapäev, 23. juuni 2011

ÜHISTRANSPORT 6

Lõhkumine ja laamendamine paljudel veres!

Lammutada suudetakse vahel kolossaalseid asju! Aga valmis teha mingit lauajuppidet ülekäiku või platvormi, see võib lausa ülejõukäivaks osutuda! Vist sellepärast, et lõhkumist võeti hingega ja anti endast parim! Eks väsitab ikka!
On hea, et raudteeremonti kohati aga väga tõsiselt tehakse! Ometi tundub, et seegi muutub juba hasardiks! Sest tänavu ja mullu kokku tehtud ajutisi sõiduplaane ei suudaks isegi geeniused kokku lugeda! Eile-täna-homme taas muudatused. Suurte pühade aegu ja no täna ei näinud ma Tartu-Tallinna vahel mitte ühtainumast teetöölisekribalat ka!!
Mille kuradi pärast oli vaja teha aga selliseid muudatusi? Jälgisin sõiduplaani ja erilise vaevata sai sõidetud PÕHIPLAANI graafikus!

Muudatused tähendavad aga reisija jaoks paljutki. Kui mõni ei saa aru, kuidas, siis võin koolitada. Tasuta!

Hommikuselt 0211 rongilt ei saanud ümber istuda rongile 0235. Järgmist tuli oodata üle kahe tunni, teivaaspeatustesse tahtjatel veelgi kauem.
0015-lt ei saanud istuda 0371-le. Kuigi muidugi tunnistan ausalt, et mõne inimese meeleheaks oli 0015 täna väga pooltühi! Kuigi, mine sa tea, ehk just nii mõnigi tegi oma plaanid ringi, sest ei võimaldata ümberistumist! Ja kindlasti oli samasid jamasid ka elektrirongidega!

Ja seda siis selliste pühade ajal, kus ikka tahetakse sõita külla või pidutsema! Millise organiga mõtlesid muudatuste tegijad?

Eks see kõik üks tagantjärele klähvimine ole. Aga kurb on sellise suhtumise pärast!
Head leedolaupäeva õhtut!

Pole ju asi natsionalismis, vaid miks peaks tegelikult kutsuma päeva juut Johannese järgi? Meil ju omad esivanemad!? Pärit paeselt Eestimaalt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar