Blogiarhiiv

neljapäev, 2. juuni 2011

DIFFUSIL - PARIM SÄÄSETÕRJEVAHEND

Alles ma justnagu õpetasin teisi, et matkale minnes tuleb varustus üle vaadata. Ja seda tehes avastasin, et sääsetõrjevahendit vähevõitu. Kuigi vist üks esimesi lääne tooteid, mida meil omal ajal reklaamiti, oli Off, ja kusjuures vägagi meeldejääv reklaam! Siiani inimesed ei räägigi sääsetõrjevahendist, vaid tavaliselt nimetataksegi vaid offiks.
Mul on aastaid kogemusi vaat et kõige soodsaima vahendiga - Diffusil. Olen seda kasutanud Matsalus, Soomaal, Alam-Pedjal ja mujal. Lõhn ei häiri, mõju ülimalt kauaaegne - nii olengi vaid sellega arvestanud. Kartsin nüüd küll, et äkki Värska apteegis seda pole, aga ei, oli ikkagi! Edu neile, minu poolt tänud! Ja muidugi ostsingi. Ni et õhtul või öösel, kui ringi tuuritasin, siis hoolimata kõvast sääseuputusest, polnud minul mingit probleemi!
Ja parim see, et sama tõhus ka parmude vastu. Puukide kohta ma ei oska öelda, sest neid pole ma näinud. Endal. Ühelgi matkal. Ju siis aitab sama hästi!

Soomaal kord olles tahtsin õhtul istuda jõe ääres ja pildistada, jälgida binokliga ümbrust. Oli aeg kui oli ka palju parme. Lasin ennast korralikult üle (eelmisel õhtul olin oma kogemusest õppinud, et üle tuleb lasta ka t-särk. Lihtsalt et enam-vähem kogu keha oleks kaetud. Muide, näo peale pole mõtet lasta, parem pihustada käeseljale ja siis hõõruda veidi näole. Kui sääski tõesti palju.) Ja nii ma istusin pikka aega jõekaldal. Sääsed enamasti olid kui orbiidil ümber minu, üksikud ikka üritasid tulla ja... See kogemus oli tookord otsustav.

Olen ikka üritanud tuttavatele seda soovitada. Oma silm on kuningas. Ehk oma kraatsimata sääsekuplad on kuningas.
Vahel kui mõnda aega kestev lõhn häirib või polnud hetkel tavalist saada, kasutasin häda korral Diffusil Kids`i. Võiks öelda, et lausa meeldiv lõhn!

3 kommentaari:

  1. Nii see diffusil töepoolest hea asi, jäin siin teie kogemuste peale mötlema et ega maal vist teisiti ei saagi kui törjevahend peale ja siis kannatab ainult öues olla!!!
    Olin ise ka maal öhtul kaua väljas ja olla need elukad ei lase-köige hullemad just sääsed, eriti kui niiske koht kuskil siis eriti pisikesed kihulased parvedena kallal.

    Selline komm tuli, aga millegipärast näen seda vaid meiliraportis.
    Tänud!
    On hea, et see sulle abiks olnud!

    VastaKustuta
  2. proovime siis ka, kui nii hääd soovitused. Loodetavalt pole ainult Värska apteegist saadaval.

    VastaKustuta
  3. Loodan, et sääsed sind enam siis ei igatse...
    Kuuldavasti isegi mõnes marketis nüüd müügil. Kaunist suve!

    VastaKustuta