Blogiarhiiv

kolmapäev, 29. juuni 2011

VEDURIJUHI AMET - KÕIGE SURMAVAM JA KÕIGE ROMANTILISEM AMET 4

http://www.postimees.ee/483454/joobes-vagunisaatja-tungis-rongi-juhikabiini/

Eks omajagu põhjuseks politsei mittetulemisel ole ka tulumaksu populistlikul alandamisel. Nii ei jätku meil piisavalt politseinikke. isegi türi linn on ilma politseita. Ja peale Ülemistet on politseid kutsuda mõttetu! Järgmine võimalus on ehk Tapal. Nuide, vaikselt kadus politseipunkt ka Balti jaamas ja ega turvamehigi ei suudeta panna enne Balti jaamast väljumist ronge läbi käima. Nii jäetakse reisijad ja vedurijuht ja vagunisaatja (kaine, tööl) ilma turvalisusetundeta. Rongis tapetud nii reisijat kui vedurijuhti. Ja ka selgelt narkouimas reisijat ei tule keegi maha tõstma. vaid ehk siis kui keeldud rongiga edasi sõitmast. See et tee peal pole kuskilt abi lootagi on rongijuhi elus täiesti tavaline.

Ja küsimusele, et rongipeatustest peaks tihedamini politsei läbi sõitma, tuli vaid keerutav vastus. Siis pole ime, kui Kiisal peaga vastu rongi joostakse ja foori otsa ronitakse.

Ohutusega üldse olukord äärmiselt vilets!

******************
To 1435mm Reisijalt
29.06.2011 21:16
Jah, olen natuke koolis käinud ja tulen ka infoühiskonnas kenasti toime, teades, et Elektriraudteega saab ühendust võtta ja olen sinna korduvalt ettepanekuid ning märkusi saatnud, aga see on sama, mis loopida herneid vastu seina, sest vastuseks tuleb ikka ümmargune jutt ja ikka vabandatakse end kellegi teise eksimusega välja, nii et kokkuvõttes jääb üle vaid tõdeda: "Ma ei vaidle kunagi lollidega. Nad tõmbavad su omale tasemele ja pärast löövad kogemusega." Seepärast mõtlesin asja kohta Facebooki postituse teha, aga selgus, et ka sellele on mõeldud ning asi võimalkult ebamugavaks tehtud!

Kas peaks miski teistmoodi olema  Eestimaal? Kardan, et nii mõnigi kirub , et on`s neil reisijatel ja üldse riigi kodanikel seda netti jms vaja....

2 kommentaari:

  1. No see ongi nii et kas räägid sellest vöi mitte aga naguni midagi ei muudeta ja ette ei vöetagi-öeldakse et meil köik korras!!

    VastaKustuta
  2. Tänud Pirtsu!

    NEIL vist tõesti kõik korras! Kabinetist välja ei näe ju. Kui ei taha näha. Isegi Balti jaama akendest ei näe väikse vaksali esist. Pimedas muidugi ka selle pärast, et isegi valgustust ei ole suudetud sinna panna aastate jooksul!

    VastaKustuta