Blogiarhiiv

esmaspäev, 29. november 2021

Korontshikust on siiber...


 

 

Pole siin sellest enne kirjutanud ja ei tahakski kirjutada ja ei tahagi kuulda, aga täielik kopp on ees! Mitte korontshikust vaid hämadest, poolvaledest jms jurast!

Kas tegu milelgagi, milel puhul teatakse, et see koristab inimkonna suurelt jaolt maamunalt? Sest miks muidu nii paaniliselt tellitakse ENNE sisulisi teadmisi vaktsiine kordades rohkem kui riigis elanikke? Et see n ehk mingigi võimalus midagi päästa? Või ikkagi tegu  paanikas toodetuga ja ravimihiiud tahavad oma kulutusi tagasi teenida?
Postimees, nagu ikka, selle asemel, et inimesi informeerida, üritab pappi kokku kühveldada ja lugu loo järgi TASULISED!

https://leht.postimees.ee/7396213/terviseamet-soovitab-valitsusele-omikrontuve-tottu-uusi-samme#_ga=2.223466204.675318691.1638203659-1368806874.1603977664

 Mingi omikron nüüd ilmunud ja Terviseamet valmis sel nädalal andma uusi soovitusi. Mille järgi? Terviseameti peadirektori kohusetäitja Mari-Anne Härma ütleb, et tõsisemalt regeeritakse seal, kus on suuremad transpordisõlmed? Kas meil Sandberg Reiside jt pool Aafrika jm reisireklaamidega täistuubitud FB tõendab, et omame ka transpordisõlmi? Kui viirus muteerub ja "Rändab", siis miks me lubame nii vabalt sel rännata? Ja kui vaktsineerimine nii väga aitab ja lajatame aga uusi lohutus- ja tõhutstusdoose, siis miks peaks toimima Kaja Kallase soovituse järgi, välismaalt tulles testima? Ei ole välismaal käijate hulgas ju vaktsineerimata inimesi, neid pole vahel surnuaiaski (Obinitsas ja ikka elavatena) või kirikuski, kus politsei käivat ka juba maskikandmist kontrollimas! Annaks jumal, et mitte jälle koertega ja "täies relvis"...

Korra ma siin hiljuti kirjutasin, kuidas mõned seltsimehed soovitavad osa inimesi selekteerida ja isegi arstiabis "viimaseks lükata". Igapäevaselt püütakse ajusid tampida ja jätta muljet justkui oleks kõiges süüdi vaktsineerimata inimesed. Ülimalt inetu tegu, eriti ametiisikute ja tervishoiutöötajate puhul!


Molekulaarbioloog Aare Abroi: "Esialgu ei ole alust kahtlustada, et uus tüvi on Eestisse jõudnud. Siin ei ole vaja omikroni karta, reisijatega on aga teine lugu"!
Oot-oot? Pole vaja karta, sest pole jõudnud, aga püütakse anda endast parim, et jõuaks? Või siis reisijad peavad kartma? Mis hetkest meie reisijaid peaks kartma? Sest kui uut tüve pole vaja karta, miks siis vaktsineerida? Sest reisijad tulevad? Misasja te sogate?


Ja haiglasse sattumise eest kaitsvat vaktsiin sama palju  kui seni on kaitsnud, aga see on ainult OLETUS, sest andmeid ei ole. Samal ajal levis kuskil uudis, et mingi Maailmaarstide boss olla hoiatanud, et peamegi veel aastaid süstima! Milleks? Me ei tea ju milelstki midagi?


Tanel Kiik aga ütleb, et "peame olema viiruse tõkestamise meetmetega veel hoolsamad"! Ehk siis on oodata normaalsema elukorralduse juurde tagasipöördumise asemel veelgi suuremaid piiranguid vaktsineerimata inimestele ning ehk isegi reisivautshereid teistele? Samal leheküljel muide kirjas, et meie poliitikud uhavad nüüd (maksumaksja kulul) usinasti Prantsusmaa vahet lennata. On ikka vaja? Postimees võib ju kirjutada, et sellest sünnib palju kasu, aga seda lehte ei saa ammu usaldada! Mis sest, et seal olla ärimehed huvitatud e-riigist, kelle saadikud ei saa kuidagi arvuti teel suhelda?


Ei usalda enam sellist valitsust! Seda enam, et lihtsaimatelegi küsimustele keegi neist vastata ei suuda. Kui on tegu viirusega, miks meil aktiivselt hooldekodudesse jm UV-lampe ei muretseta? Kui palju on me riik andnud Tartu teadlastele lisarahastust ravimi väljatöötamiseks? Miks räägitakse sellest, et enamus haiglates olla vaktsineerimata aga mitte sellest kui palju seal on läbipõdenuid? Miks Obinitsas ei lubatud isegi kalmistule, kui samal ajal on Tallinnas Raekoja plats pungil rahvast täis? Jne jne.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar