Blogiarhiiv

pühapäev, 21. november 2021

Juuli 2021 Haapsalu Posti tänavalt mereni.

 Kopeeritud Eestimaa Blogi 3-st.

Laupäev, 31. juuli 2021

Haapsalu Posti tänavalt mereni.

 

 
Kuna ei õnnestunud bussiga Kärdlast Tallinnani sõita vaid ainult Haapsaluni, olingi "lõksus". Tegelikult tahtsin üldse kohalike liinidega järgmisel päeval Tallinna "purjetada", aga tormi lubas, siis tulingi varem ära.
 


 
Hea jalutuskäik igas mõttes! Ja ega sellist võimalust ei tule, kus saab kõik maju "täies alastuses" pildistada. Üldse, siin polegi midagi kirjutada, pildid jutustavad ise oma lood.















 
Öömaja sain nagu ikka kesklinnas. Puhas nauding!

 


 
Reta Majutus.

 

















 
 









 
 
Üps, vale pilt! Või on see illustratiivne pilt, milliseid puid saab istutada?

 
















 










 









 
Kes kohalik, kes külas, kel plaan kinnisvarale käppa peale panna...
Haapsalus on hea ju!






















 




















 














 



















 





 







 







 













 
Jälle uus söögikoht!
 

 




 






 
 
 
Nii nagu novembrikuu esimese postitusena panin kirja tohutu hulga OKTOOBRIS tehtud postituste pealkirju linkidena, teen seda ka novembri kohta. Nimelt, ma kopeerin blogi 2. ja 3. osast ning ka Looduse Blogist vanu postitusi siia, et need oleks ühes kohas koos. Et päismikus ei saa kogu pealkirja pikkust näha ja et oleks ka süsteem, mille järgi otsitavat lihtsamini leida, siis ülevaatena on tulemus parem.
 
2021 NOVEMBRI postituste lingid, KLIKKA ja postitus avaneb!
 
 
************************
 
29.11. 2021
 
 
Sattusin enne valimisi kokku ühe kandidaadiga, kes andis teada, et RE arvates pole raudteel mõtet! Väitsin vastupidist ja poliitik lubas saata vastavasisulise analüüsi, mis siis tõestab mittevajalikkuse. Ootan seda siiani.
 
Nüüd aga vahva lugu FB-st Eesti jaoks ühe olulisima projekti teemal.
 
 

Vilja Toomast on koos kasutajaga Gaspar Shabad ja veel
5 teisega

59 min 
Täna kogunes Nõmme Linnaosakogu uus koosseis, kes valis mind Nõmme Linnaosakogu esinaiseks! Soovin luua võimalikult laiapõhjalise meeskonna, et armas Nõmme ikka paremaks saaks!
 
Kommenteerisin:
 
 
  • Gaspar lubas saata analüüsid, miks ei pidavat (ka nõmmekate jaoks) Rohuküla raudtee uuringute järgi hea ega vajalik. Siiani ootan. Kahju, et RE ruulib Nõmmel, sest ollakse ju Haapsalusse jm kiire, odava ja mugava sõidu vastu.
    Seega pole ka põhjust loota, et midagigi kasulikku teist võiks olla.

  • Most Relevant is selected, so some replies may have been filtered out.

    Autor
    Vilja Toomast
    Neeme J. Sihv Need küsimused tulebki Gasparile edastada. Pole kunagi sellel teemal kellegagi ei arutlenud ega mingit seisukohta võtnud!


  • Neeme J. Sihv
    Vilja Toomast väga kahju, kui Eesti jaoks ühes olulisemas asjas pole seisukohtagi! Ma saan aru, kui rongis juhtub, et on vaid seisukoht....
     
     
    Nii siis on lood! Tegu nii mõttetu asjaga, et Nõmmet ja Eestit aina paremaks elukeskkonnaks muutja pole ei arutlenud ega seisukohta võtnud! Kuigi eriti Nõmme jaoks oleks see üks olulisemaid võimalusi!

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar