Blogiarhiiv

kolmapäev, 10. november 2021

2018 apr. Kohilas, Padisel ja Vasalemmas. (ELB-st kopeeritud)

 

Infoks varasema kohta:
Kuna päises näeb vaid osasid postitusi poolikute pealkirjadega ja oktoobrikuu "uputasin" teiste postituste siia kopeerimisega (VAREM EESTIMAA BLOGI 2 ja EESTIMAA LOODUSE BLOGI ning kogemata KUSTUTATUD POSTITUSTE FOTOMATERJAL), siis on vaja ka ülevaadet, mida ikkagi leida.
Nii palju siis sai postitusi ja proovisin tundide viisi nende linke postitada.... millegipärast aga suur osa sellestki tehtud tööst läks kaduma. Teie jaoks siin nüüd kerimist muidugi palju, aga see-eest kõik postituste pealkirjad olemas, neile klikates ka neid näete!
Südamest vabandused ja kohtumiseni!

pühapäev, 29. aprill 2018

Kohilas.


Oli põhjust Kohilasse minna. Enamus pilte siin loodusest, aga natuke ka muud. Nii ka sellest, et ühes suunas on alevis sees bussipeatus, teises ei ole. Ja nagu aru saan, siis ega kedagi ei huvita kah...




Eifeli Köök on koht, kus pirukad "lähevad nagu soojad pirukad"! Prooviks sai võetud ka tatra-suitsuvorsti salat. Soolane oli, tibakese ehk isegi liiga, aga tõepoolest vaid tibakese. Hea igal juhul!






Keila jõgi.







Sõtkad.




Kopra tegutsemisjälgi näha.


Jääkosklad.


Taga paistab endine paberivabrik.









Endine raudteesild, paberivabriku haru.










Oleks ääretult äge, kui siin jõe sinka-vonkadega kaasa läheks ka kergliiklustee järgmise sillani. Väga mõnus jalutadagi siin, kui ka pingid oleks jne.












Kordatehtud tee vineerivabriku lähedal. Aga sõidutee valgustitega mindi küll liiale, piisaks kui need kõrval kergliiklusteel olemas. Mõttetult kulutame ikka loodusressursse!










Koolimajale tuleb juurdeehitus!








Harakapesa.













Kuigi kõrval puu otsas ei olnud harakas....
 
*****************************************************************

teisipäev, 1. mai 2018

Padisel ja Vasalemmas.


Padise mõis ja klooster.































Vasalemma.




Autobaasi karjäär.


























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar