Blogiarhiiv

laupäev, 23. oktoober 2021

Võltsvagatsejad ja Martin Helme. Juuni 2013

 

Monday, June 3, 2013


Loen ikka uuesti ja uuesti ja mul on häbi nende võltsvagatsejate pärast, kes süüdistavad Martin Helmet!

http://www.postimees.ee/1252028/martin-helme-soovitus-immigratsioonipoliitikaks-kui-on-must-naita-ust

Kahju, et see artikkel tasuline, kuid paberkandjal lugesin. Ja otsi, palju otsid, mitte midagi pole valesti öeldud. Kui üldse, siis ma ei tahaks, et Eesti oleks valgete riik, vaid, et Eesti oleks oma rahva riik.

http://www.postimees.ee/1256408/helme-eestisse-tuleb-migrantide-pohjakiht

Kõik on ometi nii kenasti öeldud. Ausalt ja keerutamata. Miks ma PEAN tahtma siia tuhandeid migrante juurde? Kui omal ajal ärkamisaja laul ütles: Peatage Lasnamäe, siis miks me nüüd oleme teised? Miks tahame lubada siia neid, kes Stocholmis, Pariisis jm ainult lõhuvad, põletavad, laamendavad? Miks me õppust ei võta ja õõnsate sõnadega püüame mõista anda, et Helme on rassist? See ei ole rassism, see on natsionalism puhtaimas mõttes.

Helme jättis veel paljugi ütlemata. Migrantide arvu hoogne kasv toob kaasa muidki muresid. Kas me tõesti soovime, et kaoks riikide rahvuslik omapära? Et sõidad turistina kuhu iganes ja igal pool kuuled jaaniöö laulude vms asemel mosheede kisa? Ei ole enam verivorsti ega muud rahvuslikku toitu, on vaid burgerid jm sodi? Jne. jne.

Ning minu jaoks minu raha ei haise. See, mille olen raske tööga kokku kraapinud. Erinevalt sellest rahast, mida teenivad need, kes soovivad siia tuua odavat tööjõudu, ükskõik kust, põhiline on RAHA! Neil peaks häbi olema ja neid peaks maha tehtama!

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/riigikogu-inimoiguste-ruhm-taunib-martin-helme-rassistlikke-valjautlemisi.d?id=66228982

Kas diskrimineerimine on see kui ma soovin vaid, et massiliselt oma KODUDEST põgenevaid inimesi pean kummardama, selle asemel, et nad püüaks omas kodus korda luua, inimväärset ühiskonda ehitada? Jah, sõjapõgenikke peaks kindlasti võimalusel aitama. Kuid see ei tähenda, et suvalised põgenikud siia oodatud oleks. kelle puhul kümnest üheksa ei tee tööd, ei õpi keelt, vaid ainult kulgevad elus kuidagi edasi...

Kuid Õhtulehe juhtkiri on nagu lasteaia lapse kokku klopsitud. Selline, nagu käpiknukul käsitakse rääkida...

http://www.ohtuleht.ee/527961

Sisseränne Eestisse on teema, mis vajab märksa põhjalikumat ja vastutustundlikumat käsitlust kui mõni viimasel ajal kõlanud hüsteeriliselt rassistlik hüüatus.
Kui ettevõtja Olari Taal ütleb, et peaksime Eestisse sisse lubama aastas kuni 10 000 ukrainlast, moldaavlast või venelast, kuid igal juhul mitte pigisid, on tal õigus selles osas, et töökäte puudus muutub meil peagi põletavaks probleemiks. Kui eestlased samas tempos välja rändavad ega taha kodumaal enam tööd teha, sest siin ei maksta selle eest inimväärset palka, siis kuskilt peame me need töökäed leidma.


Kui Martin Helme defineerib Eesti eeldatavat sisserändepoliitikat – «kui on must, näita ust» –, siis võime me spekuleerida tema õilsate motiivide üle (kultuuriliselt kauged sisserändajad võivad hakata ohustama eesti kultuuri, koormama meie sotsiaalhoolekandesüsteemi jne), kuid on selge, et see avaldus on pesueht rassism. Meil ei tohiks olla midagi mustanahaliste sisserändajate vastu, kui nad tulevad siia siira sooviga hakata Eestis tööle, ajada äri või õppida. Helme ideoloogia kohaselt tuleks riigist välja saata näiteks lugupeetud kolumnist Abdul Turay.
Üldse, kust jookseb piir, millest alates on inimene «must»? Kas näiteks eestlase ja mustanahalise laps, kes räägib puhast eesti keelt ja on eesti koolis käinud, kvalifitseeruks või tuleks tallegi ust näidata? Selliseid mulatte ja mulatitare kohtab meie tänavapildis juba üsna sageli. Kas pakistanlane on «must»? Aga hindu? Indoneeslane?
Kahtlemata oleks ideaalvariant selline, et eestlased ei tahaks kodumaalt lahkuda, õpiksid vaid neid kõrgelttasustatud ameteid, mille järele valitseb nõudlus, ja teeksid kõik tööd ise ära. Sellise olukorra poole püüdlemine peaks kindlasti olema ühiskondlik prioriteet, kuid seda lähiajal saavutada ei ole reaalne. Seni aga vaielgem selgeks, kui palju ja milliseid sisserändajaid meie ühiskond välja kannatab olukorras, kus meil on suur kogukond nõukaajal sisserännanuid, kes ei ole seniajani püüdnudki Eesti ühiskonda integreeruda.

Hüsteeriliselt rassistlik?

Kes on Õhtulehes selline lapsik inimene??? Kuskilt peame me need töökäed leidma? Nee ON MEIL OMAL JU OLEMAS!!! Ehk peaks boikoteerima neid tööandjaid, kes näevad ainul RAHA, suutmata märgata töötajat. Olgu siis marketite omanikud, kes ise konkurentsi tapavad ja sellega määrates töötajad näljapajukile. Või ka teised ahned, kelle hääletoru see Õhtulehe juhtkiri on.
Muide, ma ei usu, et Helme saadaks Turay minema. Sest küllap ta hindab tarku inimesi, sest vaevalt Turay põhjakihist on....

Õhtuleht otsib pseudopiiri, seda enam, et Helme väljend on piltlik. Jah, mida mustem, südametunnistuselt, keegi on, seda vähem ma neid siia ootan. Ka selliseid valgeid, kes Pronksööl rämpsuna tänavale valgusid....

Õhtulehe toimetajatel ma aga soovitaks keskenduda sellele, miks ei ole "lähiajal SELLE saavutamine reaalne"!

JA ERILINE MÖGA ON VIIMANE LAUSE. KUI ÕHTULEHT ISE MÕISTAB, ET NÕUKAAJA MIGRANDID POLE SIIANI VIITSINUD END INTEGREERIDA, MIKS PEAKSID SOMAALLASED, VALGEVENELASED, AFGAANID VT OLEMA PAREMAD? MUIDE, HELME JUTT SELLEST, ET IGA LUBA PEAB KAALUMA, ONGI VASTUS SELLELE KÜSIMUSELE!

Mul on häbi selliste kirjutiste autorite, võltsvagatsejate ja silmakirjalike poliitikute pärast! Sest nende jaoks on eestlane RÄMPS!. Kahjuks ei saa neid selle eest rassistiks nimetada....

********************************************

 http://www.ohtuleht.ee/527960?fb_source=ticker&fb_action_ids=10201136609198942&fb_action_types=og.recommends

**************************************

 http://ohtuleht.ee/528290

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar