Blogiarhiiv

kolmapäev, 29. veebruar 2012

RONGIGA KÜLLA EESTIMAALE 20 - MÕISAKÜLA


Rongiga sai Mõisakülla ja Karjakülla ja Marjakülla. Sai sõita Kõnnu marjule-seenele. Sai sõita Haapsalusse. sai sõita Mõisakülla.
Nüüd peab aga jälgima ümberistumisvõimalusi ja kohati midagi muutub.

http://www.sakala.ajaleht.ee/753732/rong-muutis-bussi-valjumis-aega/

Muidugi, saaks bussile istuda otse Viljandi raudteejaamas...

 AsjaTundja
28.02.2012 11:51
Miks ei või Mõisaküla buss võtta reisijad peale juba raudteejamas nagu vanasti? 
 
 krati
28.02.2012 13:18
veel parem kui buss läheks rongijaamast läbi ja võtaks sealt reisijad peale,kuidas nad suudavad 10.minutiga suurte kottidega Reinu teele jõuda.aga idee on hea ja igati teretulnud 
 
 teadja
28.02.2012 17:26
tõenäoliselt astus mugava ümberistumise vastu kallaslik-bussijaamliku linnavalituse kõige kõvem mees. nii tulebki valdavalt eakamatel lõunaviljandimaalastel oma kompsude ja kohvritega kilomeetri kaugusele reinu peatusesse roomata.

kui inimesed avastavad soodsa, mugava, turvalise ja lähitulevikus ka kiirema rongitranspordi, võib üks seltskond senisest rahavoost ja centrum II plaanidest suu puhtaks pühkida.

rahva poolt nõutav ja edelaraudtee toetatav paala/pärsti raudteepeatus aga põhjustab ühel mehel öösiti hirmuhigi ja sunnib järjest kangemaid vererõhuravimeid neelama.
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -1 -1  +1 +7
Kaarel
28.02.2012 19:37
Bussid peaksid kindlasti käima läbi raudteejaama. Lausrumalus on inimesi panna jooksma jaamast Reinu tee peatusse. Need ametnikuhinged, kes selle vastu on tuleks ise koos kottide või kohvriga sinna jooksma panna siis oleks neil selge bussi raudteejaama peatuse vajadus.

4 kommentaari:

  1. Möisaküla bussiga söidavad päris paljud Halliste poole ja sinna kanti edasi, nii et päris hea möte oleks see et busse mönigi päevas läbi sealt söidaks!!
    Vahel käin ise ka Möisakülas tütrel külas ja suht tülikas on raudteejaamast minna teise linna otsa bussijaama vöi siis reinu peatusesse marssida hunniku kottidega!!

    VastaKustuta
  2. Tänud, Pirtsu!

    Sa tead, et annad mulle jõudu tegeleda nende probleemidega? Kirjutad alati lihtsalt ja armsalt. Ja tean, et paljud asjad kellelegi vajalikud ning jõud tuleb arvamustest!

    VastaKustuta
  3. Möisaküla bussiga soovitan minna Öisu möisahoonet vaatama, kus vanasti asus tehnikum ja nüüd lihtsalt hoone seisab-ju siis kellegil oli vaja oma rahakotti täita ja see kool suunata Olustvere!!
    Käigem sealset looduseilu vaatamas-väga ilus koht ja Öisu järvel saab kalagi püüda-eriti matkalised minge kindlasti-soovitan soojalt!!

    VastaKustuta
  4. Tänud! Kunagi nägin koolipilte ja ausalt öeldes, saadaksin sinna EKA. Las kunstnikud elavad-õpivad sellises kohas!?

    VastaKustuta