Blogiarhiiv

teisipäev, 14. veebruar 2012

HEAD SÕBRAPÄEVA!

Aga kes vihkab, see vihkab. Ma ei tea, kas pean tegema nägu, et tegemist sõbraga? Yana Toom ütleb välja arvamuse. Sellepärast, et ta opositsioonis ja sellepärast, et on populaarne venekeelse ajakirjanduse lehekülgedel sõimata teisi natsionalistideks ja fashistideks. Sest kommunistid, minnes ja elades Venemaal tapsid miljoneid oma kaasmaalasi, aga sellest pr Toom ei räägi. Ja sellest, et samasugused natsionalistid Venemaal seisid ja seisavad demokraatliku riigi eest. Ja samasuguseid natsionaliste Eestimaal, Ukrainas, Venemaal ja mujal küüditasid laagritesse, süüdistasid vandenõudes ja tapsid just nimelt kommunistid!
Nagu miljoneid tapsid ka natsid! Ja kommunistid üritasid siin juba 1924 teha riigipööret! Kas ka vanaisa oli nende seas? Ja saadeti välja? Sellisel juhul oleks ta muidugi okupant... Nii et võrdusmärk on ikka üpriski kohane.
Kui poliitik sõimab ühtesid, aga teistest vaikib, siis see poliitik pole küll mingi eeskuju!

http://www.dzd.ee/738448/jana-toom-pochemu-ja-ne-uchastvovala-v-golosovanii-po-okkupacii-i-borcam-za-svobodu/

Aga sõpradele veel kord

Head Sõbrapäeva!

*********************************

Tule taevas appi!!!

 http://www.ohtuleht.ee/464647

Tundub, et mõni ei saa asjadest üldse aru või on väärtushinnangud paigast ära!?
Neonatsid tõstavad pead ja tegemist on äärmuslastega, keda ja mida enamus inimestest kindlalt õigeks ei pea. Ja nüüd, paneme oma kangelase natsimundris postmargile??? Mille kuradi pärast ei võiks margil olla inimene? Või mingeid fanaatikuid ei huvuta mitte inimene vaid just nimelt vormi eksponeerimine?

Olen absoluutselt vastu igasugusele natside heroiseerimisele. Vabadusvõitluses on oluline inimesed, mitte vorm! Ja seda enam, et me ei suuda teha isegi oma satTV-d, kus saaks maailmale oma ajalugu tutvustada!?

Üheks etteheiteks olnud see, et Riipalu ohvitserimütsi ees on pealuumärk. "See olevat kohutav sümbol," ohkab Ollema. "Selline aga oli Relva-SS sümboolika ja just sellistes mundrites võideldigi oma rahvusväeosadega Teises vabadussõjas, nagu seda nimetas ka toonane presidendi kohusetäitja Jüri Uluots. Kas varsti on aeg sealmaal, mil mõni sõge ametnik käsib ka kuperjanovlastel keelata nende sümboolika [ristatud kontidel asuv surnupealuu] kandmise?"

Kas siis ei olegi kohutav sümbol? Kas peaksime kuperjanovlaste kõrval ka tolli, piirivalve, politsei ja teiste puhul kasutama  surnupealuid? Ehk isegi kõikide organisatsioonide lippudele ka panema pealuud ja verest nõretavad laibad?

2 kommentaari:

  1. Söbrapäev ehk valentinipäev seotud pigem armastuse ja hoolivusega-olgugi et siin seda vähe tähistatakse on see tegelikult lahe traditsioon!!

    VastaKustuta
  2. Nõus, Pirtsu!

    Kahju ju kui heade uudiste asemel loed vaid õelusest ja kibedusest!?

    VastaKustuta