Blogiarhiiv

neljapäev, 16. veebruar 2012

KAS ARENEME?

Näe, midagi ikka mõeldakse!
http://www.virumaateataja.ee/741242/juhtkiri-maantee-aares/

Tegelikult on ju pagana hea teada, et kuskil ka natuke ette mõeldakse ja varem asju arutatakse. Äkki peaksid kohalikud asjamehed koolitusi tegema hakkama, et õpetada ettenägelikust, suhtlemist ja kooskõlastamisi teistele, kes sellega tegeleda ei oska?
Muidugi, siin kõneleb suurem äri ja siis ka kuulatakse rohkem. Kuigi sama oluline võib väikegi müügipunkt koos puhkekohaga või kohvikuga või parklaga olla maapiirkonnas, aga ega ühe külamutikese hääl ei kosta nii kaugele, sest marketi asemel tahab ta vaid natuke kurki või seeni müüa ja sinna ärihaid juba ei tule. Olulisust võivad ju mõista vaid need, kes maaelus "nuusutanud on" ja kes pole, selle eneseuhkus tihtipeale ka ei luba võõraid mõtteid õigeks tunnistada...

Edu igatahes Haljala inimestele!

********************

Mis aga silma torkas/torkab ja mis tuli üht blogi kommentaari lugedes meelde, on see, et tanklaäri on ikka meeletult kasumlik. Miks muidu tahetakse kahele kinnistule ehitada tanklat ja kütusefirmad muudkui kohtute vahet käivad. Ja seega pole ime, et hinnad kõrged kui tanklad nagu seeni pärast vihma ja klientide arv tankla kohta väike.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar