Blogiarhiiv

pühapäev, 24. oktoober 2021

Uue rongi esimene suur seisak. 07. 2013

Wednesday, July 31, 2013

Uue rongi esimene suur seisak.

 http://www.tarbija24.ee/1314924/elektriraudtee-rongi-loksu-jaanud-inimesed-nutsid-ja-minestasid

Pressiteade 1.

Möödunud nädalavahetusel toimunud Kloogaranna Festivalile väljunud Kloogaranna rongidest esines ühel väljumisel ulatuslikum hilinemine. Elektriraudtee vabandab tekkinud ebamugavuste pärast.
Elektriraudtee on tänaseks tutvunud rongi pardasüsteemi logiandmetega ning vaadanud piletimüügiandmeid ja videosalvestisi. Samuti oleme saanud esialgsed seletuskirjad kõnealust väljumist teenindanud rongijuhilt ja pardal olnud klienditeenindajatelt.
Kõnealustele allikatele tuginedes saame täna öelda, et:
Ligi 700 reisijaga 4-vaguniline elektrirong jõudis Sauele kell 14:00 (graafikus ettenähtud 13:56).
Sauel sisenes rongi täiendav reisijaid, mis tekitas rongi õhkvedrustuses ülekoormuse, misjärel rongi pardaarvuti teavitas juhti asjaolust ning lülitas automaatselt välja rongi veomootorid.
Juht konsulteeris seejärel Elektriraudtee liikluskorraldusosakonnaga, kelle juhtimisel tegeles rongijuht rongi ümberseadistamisega. Tehtu tulemusel sai ta jätkata sõitu, ent turvalisuse huvides piirati kiirus 60 km/h.
Elektriraudtee tunnistab, et suurim probleem tekkinud olukorras seisnes reisijate teavitamises, kuna juht püüdis rongi töökorda saada, jättes teavitamise tahaplaanile.
Pärast ca 10 minutilist seisakut liikus juht rongist välja, avades ka ühe rongi ustest. Samuti oli sel hetkel taas käivitunud rongi kliimaseadmed.
Ca 20 minutit pärast seisaku algust avasid meie klienditeenindajad ka teised rongiuksed ning seejärel seadis juht rongi töökorda ja sõit jätkus pärast 33 minutilist seisakut kell 14:33.
Elektriraudtee esindajad sõitsid ka Kloogaranna peatusesse kell 15:07, mil kõnealune rong peatusesse jõudis.
Vabandame jätkuvalt kõigi klientide ees, kes kogesid ebamugavusi antud väljumisel. Lähtuvalt Elektriraudtee reisijaveoeeskirjast on kõigil antud väljumist kasutanud isikutel õigus nõuda piletihinna hüvitamist. Täpsem sellekohane kord on avaldatud meie kodulehel..

Reisijad väidavad midagi muud. Tore, et Elektriraudtee tunnistab puudusi teavitamises. kas seda oleks tehtud ka siis kui reisjad poleks teemat üles tõstnud? Või kiidetakse turvalist teenust vaid?

http://publik.delfi.ee/news/muusika/fotouudis-kloogaranna-festivali-pidutsejad-viis-turvaliselt-koju-uhiuus-elektrirong.d?id=66506990

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar