Blogiarhiiv

laupäev, 15. oktoober 2011

PUHKA EESTIS JAH!

http://www.tarbija24.ee/597672/miks-on-eestis-kallis-puhata/

Kui rahakott puuga seljas!



Kahtlemata?

Eesti suurima turismibüroo Estravel turundusjuht Mari-Liis Rüütsalu tõdeb, et loomulikult meeldib kõigile soodsalt puhata, olgu siis välis- või Maarjamaal, kuid kahtlemata on kohalikus luksuslikus majutuskohas ööbimine koos gurmeeõhtusöögi ja spaaprotseduuridega kallim kui säästureis välismaale.

Kas selle pärast, et mõni turismibüroo või majutusasutuse omanik liiga ahne?
http://eestimaablogi.blogspot.com/2011/08/eesti-turism-rikkuritele.html

Kas selline vaade tünnist veel kallim? Südametunnistus ei kosta üle rahakõlina kõrvus? 
pusiness by Onia :
15.10.2011 17:42
Eestis on kallis puhata sellepärast, et eesti ärikas laseb parem majutusasutusel tühjalt seista ja ootab seda ühte lolli, kes tuleb ja maksab kogu kuu kasumi korraga,selmet teenida käibega ja maja oleks rahvast täis. Tööd ju selle ühega kordades vähem. Nii lihtne see ongi. Ja kehtib kõikide eesti äride kohta.
Hinneteks sada plussi ja null miinust. Kas peaks imestama?

vaido :
15.10.2011 18:32
Käisime perega 5-e kesi suvel Hiiumaal.Koht oli privaatne,kõigi mugavustega majake,saunaga.Suht mere kaldal.Nädal puhkust kogu perele 600 euri...
Kõige odavam varjant välismaal 2-e tärni hotelli kitsukeses toa, oleks olnud sel ajal meie perele 2450euri.
Kogu puhkus koos transpordi,bensu ja söögiga maksis meile 1400euri.Iga päev sõime vähemalt korra kuskil väljas.Me ei koonerdanud,võtsime aktiivselt kultuurisündmustest osa.
Ma ei saa aru kuidas siis Eestis kallim puhata on?
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist
-56 -1  +1 +12
15.10.2011 19:12
pensionär : No see teeb ju nädalaga ühe pea peale enam, kui minu terve kuu pinss. Mina puhkan kodus. Terve aasta ja pole sugugi odavam kui tavaline elu selle sama raha eest. Nii et vale puha. Aga eks igaüks võta enda järele. Ühele on ka 5€ kallis, teisele pole isegi mõnisada eurot ühe lõuna eest välja käia mingi kulu.
Samalt IP-aadressilt on siin kommenteerinud ka imestav kodanik(19:03 15.10).
teata ebasobivast kommentaarist
-1 -1  +1 +37
15.10.2011 20:06
väga odav : kui arvestada, et saan päästes alla 600 euro kätte, millest tuleb maksud maksta, last koolitada ja veel muud, millest järgmiseks palgapäevaks on alle sarvel suur 0, kusjuures pean pidevalt jälgima, et raha ikka uue palga saamiseni jätkuks, nii, et kommenteerija võiks selgeks teha, kuidas saaksin sellisest palgast kokku 1400, et selliseid mõnusi nautima minna
teata ebasobivast kommentaarist
-1 -1  +1 +29
15.10.2011 20:12
Siidisaba : Käisime juulis perega lõuna pool välismaal kuurortpiirkonnas, suure liivarannani (sellisest võib Eestis vaid unistada) üks kilomeeter. Neljakohaline tuba rõduga kolmetärnihotellis metsas mere ääres nädalaks 280 euri, kogu reis (bensiin + toit) alla 700.

2 kommentaari:

  1. Njaa eestis puhkamine on hakanud töepoolest rahakotile tösiselt möjuma! Palgad töusnud pole ja hea kui saab maksudki makstud. Vahel ei jätku ka selleks et lihtsalt vanemate juurde maalegi söita-mis siin veel muust möelda. Selline on meie riik-aina töstame hindasid ja alandame palkasid!!!!!

    VastaKustuta
  2. Tänud Pirtsu!

    Täiesti nõus! Halvim ongi mentalteet - reedeks miljonäriks! Väga raske öelda kui palju keegi on rahaliselt kaotanud kõrgete hindade tõttu. Sest teadmata kui palju negatiivsed arvamused ehk arvamused kõrgete hindade kohta mõjutavad teiste otsuseid majutuse valimisel.
    Nii et inimestel tasub sügavalt mõelda, kas ikka on vaja nõuda veel üht eurot ja veel üht...

    VastaKustuta