Blogiarhiiv

kolmapäev, 5. oktoober 2011

KAS ME SELLIST PEALTNÄGIJAT TAHTSIMEGI?

Just lõppes Pealtnägija lõik sarimõrvar Ustimenkost ja muidugi ka Medvedjevist. Püha müristus! Mitu korda oli tunne, et katkestan vaatamise. Muidugi ei heida ma midagi ette Pealtnägijale, kohati ehk just ongi vaja asju võimalikult põhjalikult lahti rääkida. Kuid tegemist ikkagi niivõrd jälkide inimestega, et pead ennast rahulikuks sundima selliseid asju nähes ja kuuldes.

Muidugi pole ma nõus sellega, et meil puudub surmanuhtlus. Seda oleks lausa väga vaja! Just selliste haigete inimeste jaoks, kelle ainus ravi on piinamine. Enne surma. Kui Ustimenko rääkis taksojuhi tapmisest, sellest, et enne oli too üleolev (mis  alaväärsuskompleksis pätte kindlasti kõige rohkem ärritas), aga relva nähes hakkas elu eest anuma...
Nii olekski ainuvõimalik tapmisviis keskaegne meetod. Neljaks rebimine. Väga aeglaselt, nii, et samastuks ohvritega. Vääga aeglaselt! Koos ohvrite pidevate piltidega silme ees.
Vabandust, kuid midagi muud selle inimese jaoks ma ei soovi.
Kahju, et pean veel oma maksudest sellist üleval pidama. Kuradi kahju! Pigem maksaksin piinapingi osamakseid...

******************************

http://www.postimees.ee/588350/sarimorvar-ustimenko-ei-kahetse-midagi/

************************************

Eks usaldus võib ka kurjalt kätte maksta.
http://www.postimees.ee/588458/keskula-tapmisega-seotud-neiud-said-morvakahtlustuse/

**********************************

Et sama, ma ei teagi kuidas nimetada, õiglusepink ehk, ei ootaks tühjalt (meil ju kapitalism!) siis leidub piisavalt neid, kelle jaoks see mõeldud. Kui leidub inimene, kes korduvalt ahistab vana memme, siis pole sellisel inimesel ei mõistust ega südant!
http://www.tartupostimees.ee/589582/kohus-moistis-tartumaa-memmemortsuka-eluks-ajaks-vangi/

Mis teha siis?

Õiglusepink rakkesse! Halvim kogu selle asja juures on advokaatide südametunnistus. Või õigemini kahtlus selle puudumises! Keda või mida kaitsevad advokaadid tänapäeva maailmas? Oma rahakotti. Enim huvitab neid vaid isiklik maine. Maine mitte inimeste silmis, vaid maine maksujõuliste KLIENTIDE silmis. Olgu see klient memmetapja, sarimõrvar või psüühiliselt haige vägistaja. Tähtis on raha, mis võib tiksuda arvele nendelt paadunud pättidelt, kellel on võimalus palgata advokaati, kes oskab väänata seadust, et aidata pätil võimalikult kergest pääseda. Seaduse eest, mille koostamisel on kaotatud inimlikkus.
Mustlased tunnevad inimesi. Pole mingi ime, et nad on vihatuimad, aga kardetuimad inimesed Euroopas. Kuid poliitikute võltsõigluse nimel ei saa hakata rääkima ahistamisest rassilisel teemal. Mustlased on paljuski ise süüdi, nagu ka ametnikud, kes väldivad kuis jaksavad nende probleemide teemat. Pole see kerge rahvuskild, loodusliku mõttelaadiga, piiratud mõtlemisega. Kuid kas meil, ametnikel ja inimestel on sellepärast õigust neid tähele panemata jätta? Ei. Mõrtsukad võlla ja normaalsed inimesed püünele. Ka mustlaste hulgas. Südametunnistuseta advokaadid aga letti - mida te mõtlete?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar