Blogiarhiiv

kolmapäev, 12. oktoober 2011

TÖÖ JA KIUSAMINE

http://www.tarbija24.ee/594968/tookiusamine-seab-ohtu-inimese-vaimse-ja-fuusilise-tervise/

Loomulikult on seda küllaga! Põhjuseid on väga palju, alates sellest, et paljud ülemused ei oska teretadagi aga muidugi ka normaalselt suhelda. Sama ka töötajate hulgas tuleb esile, lisaks veel kadedus, rahvuste vahelised pinged, kliendid,  väike palk, huvide puudumine ja mis kõik veel.


Üks halvemaid asju aga tänapäevane mõtlemine, kus paljud keskastme juhid ei ole kursis ametiga, mida teevad alluvad. Lihtsalt see on nii! Vaadake kui palju tullakse suvalise ametikoha pealt teisele ja peagi on tegemist "suure spetsialistiga". Ma ei liialda, ühes laos oli nii, et teisest laost tulnud logistik ei saanud midagi töö põhimõtetest aru. Ega ei huvitanud teda ka. Teine oskas kahel korral arvamust avaldada. Esimesel korral kui laopõrand kaupadest tühi, uksest tulles mainis, et siin võiks lausa tantsu lüüa! Teisel korral polnud teragi vaba ruumi ja sellele järgnes: "Siin võib oma jalad ära murda!. No karju taevast appi või naera puruks!
Ja kui siis sai räägitud lahendustest, kuidas kauba vastuvõtmise probleeme lahendada, noogutas ja kõmpis minema! No ei hakka ju endale tööd juurde tegema!!! Kui teha poleks vaja olnud palju.

Eks igal pool inimesi, kes lihtsalt tüdinud ja väsinud sellest pingest ning suhtumisest. Nii joostaksegi esimesel heal võimalusel minema. Mis aga valesti tehtud, jääb enamusele mõistmata. Kahjuks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar