Blogiarhiiv

laupäev, 8. oktoober 2011

ÜHISPEATUSED 26 - AUS KALA

http://www.parnupostimees.ee/589034/parnu-joel-tabati-elektriga-kala-puudnud-mehed

http://www.parnupostimees.ee/590126/parnu-joel-tabati-kutselisest-kalurist-roovpuudja/

Mul jäänud mulje, et röövpüüki ikka päris laialdaselt. Eriti sellest ei räägita, aga siit-sealt vihjeid tuleb. Ehk tõesti meil vaid veidikene tabatakse, enamus aga ei tee väljagi. Ega kardagi. Aga kala ei ptdavat ju olema? Või sellepärast pole?

Pläralas huvitav.
Sven
06.10.2011 15:57
Ometi keegi saadakse kätte kah! Aga lootust, et kunagi asjad selles valdkonnas päris korda saaks küll pole.
ATS
07.10.2011 01:21
EGA SIIN EESTIS JU MUUDMOODI KALA EI SAAGI. EI SAA ARU MILLE EEST KÜSITAKSE RAHA HARRASTUSPÜÜGI EEST, KUI VEEKOGUD ON TÜHJAD. SOOMES ON IGA KOLMAS VISE KALA JA ROOTSIS RÄÄHITAKSE ÜLDSE ET SOOMES KALA POLE????????!!!!!!!!!!
OSTSIN SEEAASTA ÕIGUSE, POLE SAANUD KALA(VÄLJAARVATUD PAAR FORELLI KEELUAJAL) EGA POLE KA KONTROLLITUD, KORDAGI . ENAM EI OSTA KA.
EESTIS ON KALAPÜÜK KEELATUD SEAL KUS SAAB, SELLEGA MILLEGA SAAB, NII NAGU SAAB JA SIIS KUI SAAB.
JÄRGMINE AASTA HAKKAN JÄLLE RÖÖVPÜÜDJAKS. OLEN OLNUD JUBA 20 AASTAT JA EI NÄE PÕHJUST MIKS PEAKS KÄIMA AMETLIKULT. LOODAN ET JÄÄN VAHELE VÄHEMALT KOBEDATELE INSPEKTORITELE MITTE VANAEITEDELE................. JÄRVAMAAL SIS. 
 
Viidikas
07.10.2011 12:44
Pärnu jõel toimub talvine röövpüük ja mitte keegi ei pööra sellele tähelepanu. Väike alamõõduline sikuga püütud vimb läheb kotti. Seda püütakse piiramatult ja kontrollimatult. Olen käinud mitmed aastad Pärnu jõel, kuid KONTROLLIMIST pole näinud. Vaadake, mis nädalavahetustel toimub.

Sven
07.10.2011 14:22
Armas Pärnu Postimees! Pane tublide kalakaitsjate pilt lehte. Olen vana kalamees ja tahaks ka sellise looma elus ära näha? Oleksin nõus kalastusloa eest kordades rohkem maksma, kui see inspektorite ja kalade arvu suurendaks. Olukord selles valdkonnas on tegelikult hullem kui nõukaajal. Ta on ikka nii hull, et sellest ei saagi rääkida

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar