Blogiarhiiv

laupäev, 29. oktoober 2011

JÄRGMINE PEATUS ARANKÜLA



Tunnistan ausalt, et ma ei tea, kas Arankülasse rongipeatuse tegemine on hea mõte. Kuid kripeldab, eriti kui mõelda raudtee remondi peale ja hea võimaluse peale samal ajal peatust ehitada. Või selle peale, et Juuru suunalt tulles oleks oluliselt lihtsam Tallinna vt rongide peale saada. Ja ka busse liigub sealt üksjagu.


http://www.kaiu.ee/index.php?categoryid=29

Näiteks Kuimetsa poole. Ja mujale. Nii mõnigi sobiks lihtsa vaevaga ümberistumiseks. See, et peatuse-kahe lisamine rongisõidu aega väga pikeneks, pole mure. Sest ei pikene. Kui vaid oleks lihtne ühest vastust välja pakkuda.

Samas võib inimeste arv, kes kaaluksid maakohas rongile tulekut suureneda tunduvalt. Kasvõi Alust, sest Rapla Maavalitsus ei ole huvitatud otsebussi käikupanekust Alu ja rongijaama vahel. Ehk aga teeks asjad veidi lihtsamaks kui rongile pääs oleks lühem? Plusse-miinuseid on, aga kes ütleks, milliseid ja kui palju.

2 kommentaari:

  1. Kui Rapla maavalitsus mõtleks natukene busside osas, siis poleks ehk Aranküla peatust isegi vaja. Sest elanikke on seal vähe, kaugemal on natukene, aga need saavad juba Raplasse või Hagudile ka ilusti käia. AGA maavalitsus ju ei mõtle ega tegutse...

    VastaKustuta
  2. Tänud!

    Oled eksiarvamusel! Rapla MV mitte ei mõtle, vaid lausa tegutseb. Tänavu on lausa 1 bussiliin rongijaama lisandunud!

    Aga Hagudi on tegelikult ebameeldivalt kõrval. Pole ju ühtki Juurust tulevat bussi sinna sisse põikama pandud.

    VastaKustuta