Blogiarhiiv

teisipäev, 4. oktoober 2011

PÄRNU-MÕISAKÜLA RAUDTEEL JALGRATTAGA



http://www.parnupostimees.ee/586016/laokil-reiu-teine-raudteesild-laguneb-edasi/

On üllatav, et meil ei suudeta kokkuleppele saada! Oleks ju loogiline, et kui keegi tahab midagi teha, siis paneks teisedki rõõmuga õla alla! Must-toonekure pesitsemise ajal sebiti küll kõvasti trassil, nüüd saaks ju sportlastel ja matkajatele midagi väga head teha!?

Tegelikult vist pole üllatav kui mõelda kasvõi platvormide teemale. Meil ju enamus asju toimub ikka vanasõna järgi. Suuga teeb suure linna, käega ei kärbsepesagi...

Muide, siit-sealt tuleb välja, et kuigi EVR Infra väidetavalt kõvasti konsulteerib omavalitsustega, siis tegelikult pöördub nende poole tavaliselt siis kui kõik juba otsustatud. Miks selline võrdlus? Sest sellised olukorrad näitavad, kui vähe huvitub riik oma asutuste kaudu tegelikult inimesest.

Vaatame, mis sel teemal aga varem kirjutatud!

http://www.parnupostimees.ee/287088/reiu-raudteesild-suleti-remondiks/

http://www.parnupostimees.ee/295910/reiu-raudteesillast-saab-terviseraja-varav/

http://www.parnupostimees.ee/308569/galerii-reiu-raudteesilla-pidulik-taasavamine/

Siin siis jutuks vana, kitsarööpmeline sild, nagu ma aru saan. Teine sild on laiarööpmelise oma, millest me Riiga sõites üle kihutasime. Ja viimati siis miski paar aastat tagasi veel dresiiniga, seda siis korra isegi käsidresiiniga. Polegi kaua sealkandis olnud ja ei tea, kas midagigi tehtud vana tammiga.

Oleks muidugi väga lahe rattaga seda tammi mööda sõita.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar