Blogiarhiiv

neljapäev, 6. oktoober 2011

OOTEPLATVORMIDE ASUKOHAD MUUTUVAD PAREMAKS 2

http://www.tartupostimees.ee/588596/karknasse-saab-varsti-jalle-rongiga/

Üks väike osa lootustest on täitumas!

Kui nüüd sama tänulikud võiksid peagi olla ka Jõhvi, Kadrina, Kiviõli, Oru ja ehk veel mõnede piirkondade elanikud, võiks täiesti rahul olla. Vähemalt tekib usk, et lubadustest peetakse ka kinni ja seega paraneb suhtumine poliitikutesse.

Kaugemas perspektiivis lisanduvad muidugi ka Koidula-Valga liini äärsed peatused, millega loodetavasti läheb kergemini, sest vead ja apsakad praeguste juures on juba piisava õppetunni andnud. Minule igatahes on kogu see jagelemine väga palju juurde andnud.
Tänud asjaomastele Kärkna paremaks muutmisel ka minu poolt!

*******************************

8.10.10224

Aga mine sa tea! On hea, et avalik kiri siiski aidanud ehk kaasa sellele, et Tapa-Narva liinile sõidetakse koha peale probleeme arutama ja kohti üle vaatama koos omavalitsuste tegelastega. Väga loodan, et olukord kohapeal n. ö. avab silmad, on ju sellele juba tõestust olnud. Ja õnneks mõneltki omavalitsuselt saanud toetust, et pakutud kohad on ka nende arvates sobivamad. Seetõttu ootused on kõrged!
Tõsi küll, eks selguse saamine võtab aega, sest ootuspäraselt ma kohapeal ei viibi! Korra küll plaanisin, et võiks ju kohale minna, aga samas seda kutsumata teha ei sobi. Muidugi oleks vahetu suhtlemine igati parem ja kaasaaitav. Sellise suhtlemise puudumine ei tule ju tegelikult kuskil  ega ühegi asja puhul kasuks.

Loodetavasti peagi saab paljugi selgemaks.

2 kommentaari:

  1. Kas Kärkna peatus tuleb uuesti tagasi???

    VastaKustuta
  2. Tänan!

    Täpselt. Ehitus käib. Midagi head inimestele!

    VastaKustuta