Blogiarhiiv

neljapäev, 27. oktoober 2011

AINA TÖÖL!

http://www.tallinnapostimees.ee/612206/noored-remondivad-koolivaheajal-kiisa-rongijaama/

Rongid sõidavad aina mööda ja mina ka. Mingi Kiisa noor ronib mingis joobes foori otsa, teine kisub puid juurtega maa seest välja. Ei mäletagi, et Lurich oleks nii kõva olnud!? Ehk vaid Kalevipoeg, kes Wiesenthali vaenlasi kõvasti tümitas või Suur Tõll. Kui me saaks kõik need vägilased kokku, siis poleks maailmas enam raskejõustikku, sest eestlased oleks selle kõik vallutanud.

Tegelikult mul jube hea tunne, et Kiisal leidub normaalseid noori rohkem kui kahel käel sõrmi. Ja eriti oluline, et kraaksjalgade asemel osatakse midagi teha "soojades toonides". Ehk see instinktiivne, aga soojust inimesed vajavadki!!!

Kiisa kui lennujaama pilpaküla tunduvalt parem väljendus, peaks tagama suure küla tunde! Ehk kiisakad seda ka suudavad. Ja kui vaja, siis hõikavad maha, kes puid rebivad (elusaid ju!) või muidu elu häirivad!

Kiitus! Kindlasti võtan aja maha ja vaatan, mida kiisakate hing pakub! Või Morna?

Nagu Morna kohalik tööjuht ütles, et neil on väga palju ettevõtlikke noori.


 Küll aga tasub siia lisada muudki. See, et jaama taga peaks olema lubatud peatumine autodele kuid mitte parkimine. Parkimisplats ja bussipeatus peaks olema pildil näha oleva ülesõidu juures. On küll veidi kaugel, kuid peaks olema parim variant.
Hea on muidugi see, et tõhusalt toimib pakendivedu, konteinerid on jaama juures olemas.
Samas on üllatav. Nagu kuskilt lehest lugesin, kipuvad vähemalt linnas paljud konteinerid kaduma. Mugavus? Maal peaks olema just konteinereid hulgi rohkem!  See tooks kaasa kulude optimeerimise, sest täiskoorma saab lühema ringiga ja seega tuleb ühes kohas ka harvem käia. Rohkem konteinereid toob aga kaasa selle, et rohkem tuuakse pakendeid.
Minu juurde Kohila vallas pole aga mitme aasta jooksul suudetud konteinereid tuua. Kahjuks!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar