Blogiarhiiv

pühapäev, 9. oktoober 2011

BALTIISKII VAKZAL 6

http://www.tallinnapostimees.ee/591750/tv3-kuhu-peletada-asotsiaalid-balti-jaamast/

Lahendused pole aga sugugi lihtsad tulema. Tallinna korrakaitse istungit Balti jaama teemal alustati lootusetuse noodiga, kuid lõpuks hakkas ideid kooruma. Välja pakuti pimedate kohtade kaardistamine, turvakaamerate kasumine ja patrullide lisamine piirkonda ehk kodutute minema ajamine.

Mis jutt see on?  Väike jaamahoone peaks olema kasutusel funktsioonile, milleks see ette nähtud. Jaamahoone peaks olema ikkagi reisijate jaoks, esimesest viimase rongini avatud. Koos korraliku puhveti, infopunkti ning loomulikult Põhja-Tallinna politseijaoskonna asupaigaks.. Või vähemalt politseipunkt.
Pimedate kohtade kaardistamise kõrval võiks paigaldada koheselt valgustuse väikse hoone katusealusesse ja tagada asfaldipesu, koos pinkide pesemisega.

 Siltide järgi võib aru saada, et vaksal egi kuulu linnale. Enam ei mäletagi, ju vist kunagi parseldati maha. Ometi on naljakas, et vaksali asemel on kaltsukad, nagu neid kõrval turul vähe müüakse. Suvel muidugi lisaks kärbestega võidu ka juur- ja puuviljad. Rääkimata sellest, et keegi vastutaks platside korrashoiu eest.

 Nii hoone ise kui asfalt on jubedas seisus, kõik jätab räämas mulje. Praegu oleks paras hoone tagasi linnale saada, sest omanik pole küll remonti ega isegi hooldust teinud.

 Info on laialipaisatult mööda jaama laiali. Turist ei saa aga pea mingisugust infot, ka linna kohta. Aina rohkem satub siia võõrkeelseid inimesi, inglisekeelset infot ei näe aga kusagil, ei bussi/rongiliikluse, Tallinna linna ega ka üldse Eesti kohta.
 Siiski, mõni sõna või nimi on ka võõrkeeltes. Ka kõrvu vahel paitamas...

 Nehatu pole enam ammu in. Kohutavad maitseelamused aastaid tagasi ei tuleta seda kohta enam meeldegi. Lihtsalt ei märkagi enam kui just otsa ei koperda...
Bussijaama jaoks muidugi sii ruumi maa ja ilm!


*****************


Mnjah!

********************************


Mnjah!

*******************


Aasta siis oli 2006. Muutused vaid hullema poole...

*****************************************


Nojah!

**********************


Kulla Rahva Hääl! See suurt ei huvita kedagi...

NÕUS KOMMENTAARIGA!, 08.07.2011 13:21
Balti Jaam NÄEB VÄLJA ÕÕVASTAV!Ning see on paljudele EUROOPA KULTUURIPEALINN 2011(!?) ESIMENE MULJE Tallinnast!MUST,HAISEV,ASOTSIAA LID KUSEVAD JA ROPENDAVAD1"WC" asub kusagil keldrisja maksab hingehinda,paberit müüb umbkeelne tiblamutt jne,jne,jne welkuume tu uunia! Saatke mõni kõrgeaulineEuroopa volinik seda tibla-peldikut külastama ja lasta avaldab oma muljeid Euroopa pressis:)))


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar