Blogiarhiiv

teisipäev, 4. oktoober 2011

TÕELINE UUDIS!

No näed, öösel ajas häda inimese üles ja olen üks esimesi Eestis, kes loeb suurt uudist
http://www.postimees.ee/585762/abielusormuseta-paaridele-terendab-lootus-oma-suhe-seadustada/

Lugemise ajal jooksis üks lehmareklaam ka üle ekraani. Ei teagi, millele üles kutsutakse. On siin tegemist mingi rinnapiimaasendajaga või hoopis uute suhete seadustamise plaaniga...
Aga nii nunnult tore, et IRL on jõudmas ka arusaamani, et elu ja EL jäävad seisma, kui ei seadustata samasooliste abileusid. Ja hullem veel, ka erisoolised (Natura aladel vist, soid ja rabasid meil palju) saavad olema õnnelikud, et nende ilma registreerimata kooselu saab seaduslikud garantiid. Varsti ärkab kogu Eestimaa ja siis seaduseloojad sammuvad koos seltskonnastaaridega tänavatel ja kogu kodutute loomade kari ka sabas, sest saagimite moeröögatus - viinerid - ka kindlasti kohal! Plärala ärkab ja tohutud rahvamassid hakkavad kiidulaulu laulma!

Seda uudisartiklit tuleb lugeda kohe kümneid kordi! Loodetavasti heisatakse kõikjal ka mitmevärvilised lipud. Kui juba kõik parteid on vankumas, siis teisiti enam ei saa!

*****************
Peatoimetaja
04.10.2011 00:57
Iga päev, iga tund ilmub üks artikkel vikerkaarest.

 Vaatame, kas varsti komm kustutatud või hoopiski tuhanded plussid hinnanguks!

******************************

Näed, kirjutas keegi (millegi peatoimetaja) plära ja ongi kustutatud. Huvitav, mis põhjusel? Alles hiljuti nuriseti ühe artikli pläralas ligi poolte arvamuste kustutamise pärast. Usun, et nende hulgas oli tõesti ka solvavaid, aga mõni, mis uuesti kirjutati, oli küll täiesti tavaline arvamus! Ju siis keegi moderaatoritest ülitundlik, seega teatud huvigruppide esindaja. Kes naiivselt arvab, et siis paraade tullakse rahva poolt tervitama! Aru saamata, et vaid kasvatab viha!

******************
pärismaalane
04.10.2011 04:02
Kooselavad normaalsed pered ei vaja mingit täiendavat seadust, neil on abieluseadus või kui nad riiki ei usalda (õigustatult), siis vabaabielu. Seda seadust võib neil vaja minna neil vaid selleks, et edukamalt lõhkuda hiljem ühiselus olnut. Et oleks võimalik rohkemat tõmmata juristide hõlma.
Küll aga vajavad sellist eneseupitamise seadust perverdid oma toimingute kiitmiseks. Normaalsed sõbrad saavad edukalt koos elada ka ilma igasuguste neid ühiselt raamivate seadusteta.
Ehk ongi ainus või siis peamine põhjus see, et keegi soovib igasuguste lepingute lisandumisega raha juurde teenida?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar