Blogiarhiiv

esmaspäev, 3. oktoober 2011

03. 10. 10224

http://www.elu24.ee/585248/jan-uuspoldu-tabas-akiline-haigushoog/

Ega neid uudiseid varasema valguses väga ei usu. Igaks juhuks lugesin ka pläralat, selgub, et pole ma ainuke, teised ka ei usu. Kuigi Uuspõld pole absoluutselt sümpaatne näitleja, siis kahju on küll. Paradoksaalne, aga tõesti loodan, et tal on terviserike.
Sest muude probleemidega on raske. Kui pole sõpru, on vaid kõmuajakirjandus, kes kaastundliku tooniga teeb intervjuu, ise samas põnevusega oodates, et ehk tuleb sellest palju kirjutamisväärset pakkuv uudis...

Nonii 03.10.2011 18:57
Samas, alkoholi joomine ei ole inimõigus ja peale pandud kohustus. Seda võib vabalt ka mitte teha.
Esimene samm: tuleb endale tunnistada TEGELIKKU olukorda.

Kuna esimese sammu astumine on üliraske, siis võib see astumata jääda. Tean, kuna mõnel lähisugulasel on see esimene samm astumata. Nii lihtne on ju kattevarjuna arvata, et alkohol on ravim. Isegi siis kui perearst joodikule otse näkku ütleb, mida ta olukorrast arvab, arvab joodik edasi, et alkohol on ravim.




************************************'

Küll meie ajakirjanduses on ärihaide kannupoisse! Hinnatõus tuleb laksuga, aga HULGIHINNA langus vaid viitab VÕIMALIKULE hinnalangusele. Kas ajakirjanikel on kogupere sooduskaart? Väga eriline? Või lihtsalt ajakirjanike tase selline?
http://www.e24.ee/585072/mootorikutuse-alanev-hulgihind-viitab-jaehinna-voimalikule-langusele/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar