Blogiarhiiv

laupäev, 23. oktoober 2021

Stadler rattaveoks? Apr 2013.

 

Sunday, April 28, 2013

Stadler rattaveoks?

Tegelikult oleks vist spetsiaalse erirongi tellimine Stadlerilt liigne luksus.

Kuid kindlasti võiks erinevate vagunitega üks rong meil ikkagi olla. Olgu kasvõi DR1B baasil. See oleks väga vajalik ja kui oleme ükskord sealmail, kus ükski (riigi)ametnik pole viitsinud vaeva näha ning kõiks DR1B-d vanarauaks läinud või Kasahstani steppides sõitmas....siis on hilja.

Sellega vähemalt natukenegi heastataks oma "süüd" selles, et uute rongide muretsemisel selles suhtes puusse pandi....

Sest ega pikal teel võivad ka rattad rohkem laguneda või lüüakse lihtsalt käega kui rongile ei jõuta.... Jääb palju nautimata ja turismiriigiks pürgiva riigi turismiettevõtetel ka tulu saamata....


Rattarong meie moodi....
 

6 comments:

  1. Kas uues on selline rattavagun nagu oli pildil näha et rattad ühes küljes ja istmed teisel pool???

    ReplyDelete
  2. Oh ei, uues vaid kuni 10 kohta ja kitsad vahekäigud! Kui tulevad aga ratturid kambaga, siis, kes saab kogu selle sõimu endale? Õige, teenindaja, mitte rongide tellijad!

    ReplyDelete
  3. Imelik, kümnest kohast ei piisa, olen suvel näind oma silmaga mis toimub rongides, pole teenindajalgi kohta kus liikuda. Vahel rattad lausa pinkidele pandud ja sellega istekohad kinni ning vahel lausa mitu rühma peal ratastega??? Kuhu need rattad siis pannakse edaspidi??

    ReplyDelete
  4. Sõiku rattaga, ütleb Juhan-poiss! Nendeni ei paista ju, mis rongides tpoimub ja kui juba oma ülemus ütleb, et...

    http://www.tarbija24.ee/290257/suvi-ajab-rongid-puupusti-jalgrattaid-tais/

    ...sellised sõnad...

    Oherd rääkis, et suvel reisib Edelaraudteega ilusa ilma ja väliürituste tõttu tõesti tavalisest rohkem jalgrattureid, kuid sellest tingitud probleemidest polnud ta kuulnud. «Seda, et rongidest laekuks signaale häiriva rattarohkuse kohta, ei või küll ütelda,» sõnas müügiesindaja.

    ...siis me üldse räägime sellest, et asjapulkadel on silmad.... ja kõrvad kaetakse kinni. Kuigi nii häbematult valetada nüüd küll keegi ei tohiks, müügiesindaja kohe kindlasti mitte. Või pean oma aastate ettekanded välja tooma rattakohtade teemal?

    ReplyDelete
  5. No see tuleneb sellest et paljud ülemused ilmselt ei tea mis toimub rongides tegelikult, ühes vagunis pole rattaid ja rahvast aga järgmine ülerahvastatud ja üleratastatud!!!??
    Sageli olen ise näind et teenindajad on pidanud teatud isikuid korrale kutsuma. Miks reisijad käituvad nagu lapsed vahel et peab valvama???

    ReplyDelete
  6. Ülemustel on kuldreegel: Mida vähem tead, seda lihtsam elu!

    Muide, see käib ka Su teise lõigu kohta. Kindlasti "pole rongist nendeni mingit infot jõudnud", kuigi korduvalt teavitanud neid vajadusest turvapatrulli järele. Kunagi oli ka, aga osa neistki vaid "käisid tööl", mitte ei teinud tööd!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar