Blogiarhiiv

laupäev, 23. oktoober 2021

Elagu röövpüüdjad! 26.12.2012

 

Wednesday, December 26, 2012

Elagu röövpüüdjad!


Oled sa rullnokk, kütusevaras või üks paljudest muidukääbikutest, siis enamasti võetakse igas asjas
sõna, elust midagi teadmata. Teadmiste puudus ja oskamatus näha seoseid üks hullemaid asju siin ilmas. Ja mis mingilgi moel ei meile, lähedastele ega riigile kasu too...
Õnneks leidub siiski päris palju neid, kes midagi teavad ja püüavad ka teistele mõistust juurde anda. Iseaasi, kas sellest ka kasu on, sest paljud meil uurijatüüpi, kellele mitte üks ütlus ega kirjutis mõistusele midagi juurde ei anna....

http://www.parnupostimees.ee/1084786/roovpuudja-peab-tasuma-tuhandeid-eurosid/

Õige otsus!
25.12.2012 15:22
Pe**e eestlaste sünnipärane õigus oma maalt toitu hankida! Elagu fašism!!
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -33 -1  +1 +43
fr
25.12.2012 20:32
Fashism on kohane v6rdlus.
Samalt IP-aadressilt on siin kommenteerinud ka Roseni doktriin tagasi?(20:27 25.12).
teata ebasobivast kommentaarist -12 -1  +1 +11
to Õige otsus!
25.12.2012 22:05
et meri on nüüd mingi Gusti isiklik "maa"? Kas IGA Eesti kodanik võiks siis käia ja püüda nii palju, kui suudab ja vahendeid valimata? Kauaks kala jätkub?
123kg kala söö inimene, kui kaua?
Seadused kehtivad kõigile v.a. mulle ja mu tuttavatele?

Röövpüüdjad peaks reaalselt istuma. Rumalad inimesed peaks istuma koolis ja raamatukogus ning õppima kasvataja juhendamisel argumenteeritult ja loogiliselt arutlema.
teata ebasobivast kommentaarist -6 -1  +1 +23
mh
26.12.2012 11:59
Sul ongi selline sünnipärane õigus - mine võta õng kätte ja anna tuld.
Lihtsalt selliste 123kg gustide pärast on peale lihtkäsiõnge muud vahendid ilma lubadeta keelatud.
Jah, just nende pärast, kes kasutavad tikutopsi suuruseid võrgusilmi ja püüavad silmagi pilgutamata eurooplasele fileeks sõrmepikkuseid ahvenaid.

Mul üks küsimus sulle:
Kas sa ise ei tulnud nii loogilise asja peale?
SUlt peaks sünniõiguse ära võtma. 

 harrastuskalamees
25.12.2012 16:09
ei tea kus need ametnikud lõuna-eestis on kuramus siin nagu kontrolli üldse pole püüavad oma võrkude ja elektriga. Suvi otsa käid kalal ja peaaegu midagi ei saa. Pange maksma need võrgutajad!!!
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -4 -1  +1 +55
Nujah
25.12.2012 16:13
Tegu polnud omale toidupoolise hankimisega kui kogust ja võrguarvu vaadata, karistus on õige kuna tegu oli ilmselge röövpüüdjaga ahne inimesega :( maksu ka võib arvata, et ei tasuta sellise püügi pealt - kogume jõulutunnelis raha :) tegelikult tuleb maksud kokku koguda küll siis jõuab raha ka rohkem õigetesse kohtadesse. 
 
 to sten
25.12.2012 17:43
oled ikka mölakas küll.Ilmselt lilla või keskerakondlane.Kui sa oma pähklisuuruse aju persest kätte saad pane see korraks tööle ja katsu aru saada kui suur töö on 60 võrgu toimetamine vette ja tagasi ja kui vähe on mingi120 kilo kala selle töö eest k u t s e l i s e l e kalurile.Kümne võrgu luba enese elatamiseks on veel naeruväärsem kui lastetoetus eestis.Rohkem osta niikui nii ei jaksa.Mingi kamp teeb paberil riigi ,endale raske töö eest hiiselhüvitise lustlikuks elamiseks ja kedagi ei huvita kuidas reakodanik hakkama saab.Loodan samuti,et mõni nö.keskkonna kaitsjaka merikuradiks osutub.
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -25 -1  +1 +49
R1
25.12.2012 17:46
mis vahet - varas on varas ja vähe sai, röövpüüdjad tuleks kaladele söödaks saata...
teata ebasobivast kommentaarist -35 -1  +1 +25
sa mees
25.12.2012 20:19
ei saa vist yldse aru, et väikse simaga võrku ju vaid maimud jäävadki. Kala ei hakkagi meie vetes olema kui nii naglalt pannakse. see on vargus nii sinu kui minu toidulaualt. Aga kui sinu arvates "varas" on ka amet siis oled ise ilmselt samasugune. 
 
Kui mul kartulisaak kesiseks jääb, siis lähen võtan naabrilt juurde?


 to SA MEES
25.12.2012 21:45
Mis sa plõksid.Sinusuguseid moraalijüngreid on iiveldamiseni nähtud.Jutuga nii vinge vend,püham kui Rooma paavst aga oma huvides nihverdad naabri kuurist vana jalgratta raami kah ära.Sul pole kalapüügist merel halli aimugi-väike silm ja maimud.KA 55-60 SILMA JÄÄVAD VAHEL ALAMÕÕDULISED,MIDA TEHA.See kahju ,mis juhuse läbi käputäiest rannakalurist tekib on nii väike tilk,praktiliselt olematu ,on alati olnud ega kao ka edaspidi kuhugi.Elukene eestimaal on kohati üsna valesti korraldatud,kalapüük seal hulgas ja pole ka ime kui vaadata,kes viimased aastad on kutsutud ja seatud seda korraldama.Ennast täis puupead nagu sinagi ainult veel hoolimatumad ja alatumad kuivõrd võimule lähemal.
Samalt IP-aadressilt on siin varem kommenteerinud ka to sten(17:43 25.12).
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -8 -1  +1 +12
to to sa mees
25.12.2012 22:25
Äkki tuled mõne konstruktiivse ettepanekuga ka välja peale niisama räuskamise!? Praegune sõnavõtt tekistas tõsise kahtluse, et puupea istub kuskil mujal.

Mis sinu lahendus oleks?
ksid vastava ala minister, mida sa ette võtaks?
(Lahendus peaks olema:
1) üldkasutatav, mitte stiilis "mina ja mu sõpradest rannakalurid võivad teha mis tahavad, püüda kuidas ja palju tahavad ning teised on üldse lollid (plõksivad moraalijüngritest puupead?) ja mingu p...se, kui lõuga ei taha saada";
2) lahendus peaks tagama ka kalavarude ja keskkonna säilimise
3) lahendus peaks tagama mingil moel kalapüügiga tegelemise võimalikkuse


Seni, kuni ei sa pole võimeline sellist lahendust intelligentselt esitama, on väga ennatlik mingisuguseidki lahendusi pakkunud inimesi puupeadeks nimetada. Hetkel võid patja nutta ja seadust järgida või siis aitab prokurör selgitada, miks ja kuidas maailmas toimub.
Samalt IP-aadressilt on siin kommenteerinud ka to Õige otsus!(22:05 25.12).
teata ebasobivast kommentaarist -11 -1  +1 +6

Eks siin ole tegemist selliste meestega, keda ei huvitagi järeltulevad põlved, vaevalt, et nad oma lastegi peale mõelda oskavad, rääkimatamillestki muust. Ja on hirmutav, kui keegi küsib asjaliku d küsimused, siis ta saab rohkem miinuseid kui plusse! Sest see näitab, et inimeste mõtlemisvõimega on midagi ikka väga korrast ära!

3 comments:

  1. Ahnusele rajatud tsivilisatsioon tekitabki ebatervet mõtlemist. Köik endale, ettevõtte tugeva kasumigi juures endal taskud täis aga töötajatele kes selle kasumi toota võimaldasid- miinimumpalk ja veel parem kui 16-tunnised tööpäevad.
    Mets on- siis kohe täiesti lagedaks, et järgmise 100 aasta sees keegi teine sealt midagi ei saaks.
    Köik veekogud tuleb tingimata tühjaks püüda, et saaks kohe, palju ja ratsa rikkaks, mis pärast saab on ükskõik, kasvõi veeuputus.
    Selline mõtteviis figureerib Eestis valitsuses ka, nii et pole ime kui see eluke on meil selline nagu on, 'suure pildi' puudumise pärast, see enamust ei huvitagi... Kahju muidugi.

    ReplyDelete
  2. Vöi hoopis ebaterve ja ahne mõtteviis toodab katkist tsivilisatsiooni?

    ReplyDelete

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar