Blogiarhiiv

neljapäev, 22. detsember 2011

JÕGEVA

http://www.postimees.ee/677636/jogeval-hukkus-kaubarongilt-loogi-saanud-naine/

Kurb, väga kurb! Ja väga häiriv ilkuvad kommentaarid!

Mida annaks teha Jõgeval?  Mis oleks parim variant? Pläralas räägitud odavad sillakesed pole nii odavad midagi ja mis olulisem, neil omad miinused. Sildade puhul trepid  alati n.ö. pikemad, seega ebamugavamad. Parem oleks tunnel. Segav muidugi kitsad teedevahed, aga sama ka Lagedil. Eks näis, kui hea see tunnel seal tuleb.

Äärmiselt oluline oleks tegelikult täielikum ümberehitus. Jõgeval mitu teed, ehk õnnestuks hoopiski teede vahet laiendada teed ise aga pikemaks teha, et kaubarongid seisaksid ülekäigust (kui otsustatakse ülekäikude kasuks) võimalikult kaugel!? Praegused uued foorid nagunii halva koha peal. Seega võiks ikkagi nihutada platvormid bussipeatusele lähemale ning ülekäikude lahendus hoolega läbi mõelda.

Õnnetusi võib ikka juhtuda, paraku nii see on. Lillekülas on signalisatsioon, et aga teid mitu, siis paratamatult "märkab" inimene vaid ühte rongi, tähelepanu hajub. Hajub ka siis kui mõtted mujal, elu raske, probleemid majas jne. Muidugi oleks ka Jõgeval väga vaja signalisatsiooni, kuid see ei anna täielikku garantiid.

Tahaks loota, et ehk siiski leitakse võimalus ehitada tunnel. Nagu Tamsalus! Või Lagedil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar