Blogiarhiiv

laupäev, 31. detsember 2011

ÜHISPEATUSED 29 - TEENUSKESKUSED

Oleks tore kui sellest asjast asja saaks!

Ehk võiks algatajad olla taluseltsid, sest ega see summa just hiilgav pole. Ikka tuleb enda pootl paljugi lisada. Ometi võiks mõnes kohas ehitada mingi maja. Näiteks nagu Leedus, vana Troskunai jaamahoone.

Ärgu arhitektid pahandagu, aga klassika on ilusaim!
Selline maja võimaldaks ju avada poe või esisel platsil külaturu. Samas majas võiks olla internetipunkt. Mõni frantsiisikontor. Ruumid erinevate teenuste jaoks, kusjuures, mitmeid asju saab erinevatel aegadel teha ehk samades ruumides!? Turismiinfo. RMK või kellegi kontor. Pensionäride või noorte ruumid. Külaeluga seonduv. Käsitöötuba. Kaupluses müügil postitarbed. Ühes toas kord nädalas kaugema apteegi müügipäev. Kui muidugi selleks ajaks pole valimislubadust täidetud ja platsile ei veereks lubatud apteegibussi järel juuksuribuss, autolavka, pangabuss... Kõrval külaplats. Jne...

Nt sellises kohas.

Ja majas oleks üks ametikorter! See renditakse inimesele, kes tegelebki ühispeatuste jm hooldusega! Nii oleks tunduvalt soodsam hoolitseda kogu kompleksi eest! Ega selline ametikorteri süsteem pole nii väga ajast ja arust midagi! ja silm oleks asjadel aina peal.

Muidugi, kas just tüütuseni nähtud hamburgeriäri või midagi lahedamat, mis väljamaa turistigi magnetina ligi tõmbaks!?

Ma arvan, et ma vist hüppaks rongilt enne maha kui eelmise õlle otsa saaks. Eriti veel kui koduõlut saaks osta... 
Mitte ainult mina ei jõua sinnani välja...
Inglise külakõrtsid
31.12.2011 12:27
ei ole olnud nii palju muudatuste tuultes, nagu meie ettevõtjad. Ühe tuttava inglase kõrtsis tehakse õlut samades tammevaatidesja sama tehnoloogiaga, nagu 600 aastat tagasi. Inimesed sõidavad kaugelt kokku, et seda õlut juua. Nüüd oleks selline asi ehk ka siinmaal võimalik, et müüd oma kõrtsis omavalmistatud õlut, kuid mõned aastad tagasi oleks ainult selle mõtte eest toiduameti poolt lintšitud.
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -0 -1  +1 +0

pugejate riik
31.12.2011 12:38
Tšehhis tohib õllekates vabalt suitsu teha, kuid meie pugejad läheksid ainuüksi eurodirektiivist erineva mõtte tõttu hulluks. 
Äge ju!?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar