Blogiarhiiv

esmaspäev, 26. detsember 2011

TORM

Elektrita pidi olema juba 57 000 majapidamist. Meie oleme sellest hulgast nüüd väljas, ptüi-ptüi-ptüi. Kaasaegne kliendisõbralik suhtlemine tähendas hommikul sõnumitelaviini - Eesti Energia teatab voolukatkestustes ja tehtud tööst ja nii neid sõnumeid vaheldumisi tuli nagu Vändrast saelaudu. Kaasa tõi see selle, et kohvivett sai vanal heal pliidil tehtud ning et keegi ei saanud kohe arvutisse-telekasse-raadiosse tormata ja lausa suhtlema pidid. Ja sedagi, et lõpuks minagi jalad kõhu alt välja korjasin ning õue läksin. Torm ikka paljudele muret toonud ja toob ka edaspidi, samal ajal ka kohati uuele elule alguse paneb.

Keila jõe veetase kõrge, et aga siinsed luhad veel kõrgemad, siis need vee all polnud. Vaid vanajõe lõigus oli üksjagu vett.


Kuigi kõik heina täis, siis kohati võis näha ka väiksemaid detaile.



Korraga nägin ka kuidas vanajõe veelt veekeeris nagu väike tornaado üles tõusis. Mis küll mõne sekundiga haihtus, aga siinses peegelduses siiski pisut näha on.


Puid ei langeta muidugi ainult tuul vaid ka siingi elutsevad koprad. Nende tegevuse jälgi siin küllaga näha ja vanad puud muutunud juba näiteks looduse mitmekesisusest. Putukaid muidugi näha polnud, küll aga palju muud, imeilusates värvides ja omaette siis selles maailmas elavat...









Et täna siis ka päikest üle pika aja, sai aknast ka mõnda restoranikülastajat pildistada. Sinitihane lihtsalt niivõrd ilus, et ma ei saa siia jätta mitut pilti üles panemata!!!




Tuul aga mühas ja metsas langes puu. Mis siis peagi jälle sünnikoht paljule uuele...


Metsast välja tulles aga võib leida eripäraseid majakesi. Mõni tegelikult nii kena, et kohe takski metsa kolida...


2 kommentaari:

  1. Ega tormiga nalja pole, siin maal meil samuti vool taastati alles kümne ajal hommikul. Taas imeilusad pildid loodusest!!!!

    VastaKustuta
  2. Tänud Pirtsu!

    Sul õigus! Aga iga torm läheb kord mööda...

    VastaKustuta