Blogiarhiiv

laupäev, 3. september 2011

NIKON COOLPIX P500 - HEA VÕI HALB?

Plõksin nüüd tasapisi uue aparaadiga ja esmapilgul tundub, et proovipiltidel pole vigagi. Võib ju Nikoni tehnikaga rahule jääda!?
Kuid teistele soovitus - olge ettevaatlikud. Nii kõvale firmale selline käitumine ei sobi kohe kuidagi! Nimelt, ostsin selle fotoka, järelmaksuga, pigistasin hambad risti... Hind pole väike, eriti kui peas piniseb, et läänes pidavat tehnika pea poole odavam olema. Kuid ei osanud ma, kui mittespetsialist kõike uurida. Nii avastasingi, et kaasas pole USB juhet, seega arvutisse pilte tõmmata ei saa! Ja ei müüdid seda juhet eraldi ka üheski kohas Kristiines! Müstiline! Lõpuks sain selle Tartust, Oomipoest! Kiitus!
Kuid kas ei võiks eeldada, et Nikon müüb selle juhtme komplektis? Müüja sõnul pidavat see olema Nikoni omapära, isegi 900 eurosel aparaadil polnud juhet kaasas!
Sellist käkki küll ei oodanud! Kulus küll veidi alla 10 euro, aga okas jäi hinge...














2 kommentaari:

  1. Juhtmeid ei ole enam kaameratel kaasas jah, sest kõigil on ju läpakad ja läpakates on kaardilugejad sisse ehitatud, mis otse kaardilt failid arvutisse toimetavad. Seega pole juhtme kasutamiseks mingisugust vajadust. Juhtmeajastu on läbi saamas.

    VastaKustuta
  2. Tänud Moph!

    Teoreetiliselt õigus, aga kui paljudes arvutites kaardilugeja on? Pealegi, teleka juhe oli kaasas...

    VastaKustuta