Blogiarhiiv

neljapäev, 29. september 2011

AITÄH, PÄRNU POSTIMEES!

http://www.parnupostimees.ee/580678/piima-ja-leiva-jarele-tuleb-nuud-parnjoelt-soita-bussiga/

Ei mäleta, et Jansen või Hurt või kes iganes omal ajal selliseid nippe kasutas. Jupike uudist ja edasi pakutakse kahte varianti: kas osta paberkandja või maksta netilehe lugemise eest. Esiteks pole mul kuskilt paberkandjat osta ja teiseks pole mul ka ID-kaarti, et lugemisõigust saada. Lisaks sellele pole mul ka sellist palka, mis lubaks kümneid lehti osta. Nii et kena oleks kui selline mõnitamine lõpeks praegusel ajal või ajalehed suudaks omavahel kokku leppida, et MÕISTLIKU summa eest saaks tasulisi artikleid lugeda.

Olete ju antud juhul sarnase käitumise, mis teeb murelikuks kohalikke elanikke. Te ei anna reaalset võimalust selleks. Ja mõjute omamoodi negatiivselt maaelule.

Olulisem aga see, et te ai anna võimalust inimestele arvamuse tekitamiseks või õigemini lausa moonutate inimeste arusaamu asjadest. Ning süüdistada midagi või kedagi teist pole siin võimalik.

Siiski, tahaks ju teada, miks inimesed ei saa sõita poodi liinibussiga? Kas seda pole? Või on inimesed ise kokkuhoidlikud, et mitte öelda koonrid? Ikka ju armastatakse vahel kasutada naabrimehe (tasuta) abi, mõtlemata kui segav see võib olla teise inimese jaoks. Peaasi, et saaks kokku hoida, taipamata, et ükskord kaob buss ja siis on süüdi kõik teised, riigist alates ja kapitalistidega lõpetades. Sama tulemuse saavutatakse ja saavutati kohati bussijuhilt pileti võtmata jätmisega. Kuigi, mis siin salata, kunagi tegin vahel seda ka ise. Arvan, et tegin seda hea pärast. Sest ega bussijuhtide palk võis nõuka ajal ehk hea olla, nüüd sama sitt kui meil. Kuid nüüd ma seda viga ja paljugi muid ei tee.

Aga tahaksin ikkagi teada, mis on Pärnjõel viga? Tahan Eestimaa elust teada!?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar