Blogiarhiiv

esmaspäev, 26. september 2011

TARTU TUNNEL

http://www.tallinnapostimees.ee/577098/tana-avatud-tondiraba-tunnelil-ilmnesid-kohe-puudused/

Hea pilt invatõstukist! samasugune plaanis Tartusse!

Mind eelkõige huvitab, aga kui palju teenivad invaliidid tõstuki testimise eest tunnis? Ja kas selleks luuakse vastavad ametikohad või tehakse hange?

Nimelt on tunneli Lasnamäe Centrumi poolsesse otsa küll paigaldatud ka invatõstuk, mille abil pääseks ratastooliga tunnelisse, käigu teises otsas samasugune aparaat aga puudub. Nii tekibki küsimus, et kuidas ratastooliinimene tunnelist välja pääseb.
Kommunaalameti juhataja asetäitja Peep Koppel ütles, et teine invatõstuk paigaldatakse ka. Kuna niisugune riistapuu on Eestis välistingimustes üpris unikaalne asi, tuleb esmalt seda testida ja häälestada, et kõik võimalikud vead välja tuleksid. Alles pärast seda on mõistlik asuda teise tõstuki paigaldamise juurde.

Kas seda testivad hoopis ametnikud? Tõesti on naljakas testida, kui sa tunnelist välja ei saa. Oleks siis tunnelis vähemalt mingi asutus või söögikoht invaliididele.

Ning lapsevankritega vaja ju ka testida! Aga kas tunneli juures olemas kaebuste ja ettepanekute raamat? Vaevalt, et keegi eriti viitsib lv-sse kirjutada.

Muidu ju tore, et selline asi tehtud. Peaks minema ükspäev vaatama ise ka. Jalgrattaga. Kas nendel mugav?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar