Blogiarhiiv

neljapäev, 29. september 2011

ÕNN EI PEITU RAHAS!

Küll sai siin raha rapitud! Leidsin üles nõukaaegsed juubelirublad, milliseid paljud pea et ei mäletagi. Anti neid lõpu poole välja, Tsiolkovski, Tolstoi, Gagarin, Fjodorov jpt. Hästi tehtud ja osa ajaloost, aga kulumata, sest polnud ringluses pikka aega, nagu Lenini-rublased.

Kuigi hea tunne on hobiga tegeleda, siis parim tunne on kuulda kellegi suust (või südamest?) tänusõnu peatuse eest, mis sellele külale ülitähtis! See on tõesti parim tunne! Ja mul on hea meel, et sealt mööda sõites tuleb see ikka ja jälle meelde!

Edu neile tegemistes! Ja küll saab kord ka MKM-i, Edelaraudteed ning isegi EVR-i tänada kui kõikjal kõik valmis! Muidugi, seda vaid siis, kui küla või linnaelanike peale piisavalt palju on mõeldud. Nagu mõne küla puhul juhtunud!

Kiirrongide puhvetist saab ka reisiraamatuid osta. Ja meil sõidavad ka tulevikus rongidega läbi aegade miljonid inimesed....

****************

Tegelikult olen ka ise võlgu.
Nii tahaksingi tänada kõiki osapooli oma panuse eest mitmete peatuste asukoha muutmise ja paljugi muu eest, mis muudavad midagigi paremaks ning valmistavad inimestele rõõmu!

Tahaks loota asjade paranemist ka edaspidi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar