Blogiarhiiv

pühapäev, 25. september 2011

TRAMMIGA SADAMAST BUSSILE-RONGILE:

Kiirtramm Lasnamäelt kesklinna?! Mis tundeid sellele mõtlemine tekitab. Arvestades meie praeguste saavutuste taset, linnaliinide vähendamist, 5. ja 6. trammiliini sulgemist ning muud, on kaks võimalust. Minu jaoks. Kas asjaosalistel tunnistada, et valitud nimelt Suur Projekt, et keerulisusele viidates saaks tahtmisest rääkida aastakümneid või lõpetada kogu see võlts jahumine ja tunnistada, et käib üle võimete!?

Kaua on sellest juba räägitud? Millal esimest korda ettepanekuga avlikkuse ette tuldi? Igal juhul, kümne aasta või aastakümnete joksul pole isegi suudetud ühte meetrit teha. Seega oleks mõttekam õppimise mõttes võtta ette midagi väiksemat. näiteks trammitee sadamast kuskile Linnahalli ja Mere Puiestee trammipeatuste vahele, pöörangutega nii Balti jaama kui bussijaama poole!
Tee pikkus pole vist paari kilomeetritki, aga arvestades, et tohutul hulgal inimesi tahab ümber istuda rongidele ja bussidele ning tekiks võimalus röövtaksod (pealinna häbiplekkvisiitkaart!) ellimineerida ja otse kesklinna saada, peaks see olema lausa kiirelt tasuv projekt!?




Pealegi usun, et sellega võiks aasta-paari jooksul toime tulla isegi pealinna praegune võim!? Või eksin? No kui sellega ka toime ei tuldaks, siis oleks neil küll aeg pillid kotti panna ja huntide kombel uluda seal, kus teised ei näe...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar