Blogiarhiiv

pühapäev, 4. september 2011

PÄEV.

Lihtsalt laseks sõrmedel joosta mööda klahve? Muidugi, minu kiirus on selline, et sõrmed päris ikka ei jookse. Aga noh, mis siis.

Väsinud. Hulga tööpäevi selja taga ja koduski natuke tööd tehtud. Isegi lisaotsa sai tööl tehtud. Kuigi pole sellel lisatööl suurt mõtet. Tee või 360 tundi kuus, palk ikka häbemata väike. Sest on ka nii palju tehtud. Omal ajal leidus ikka keegi, kes haukus, et vedurijuhtidel hiigelpalgad ja küsivad veel juurdegi! Nagu õpetajadki praegu. Lugesin õpetajate palganõudmise teemat ja kõik tuli väga tuttav ette. Omal ajal osalesime isegi õpetajate toetusstreigil.

http://vana.www.virumaateataja.ee/index.html?op=lugu&id=14313&number=581

Ju siis palgad meil tõesti hiilgavad, sest oleme ju ikka elus!
Muide, topelttunnid kuus tulevad hea portsu ületundide arvestuses + magamine lõppjaamades. Töö meil selline. Täna kuivasin Rakveres ja selliseid "tasuta töötunde" koguneb olenevalt olukorrast saja ringis kuus. Vahel veel mõned ööd depoos, kui varahommikul sõitu või hilja lõpetan, sest ühistransporti ju pole. On isegi nii, et halvimal juhul saab kodus olla vaid mõne öö! Ei tea kuidas kreeklastel, aga meie saame selle eest raudselt rohkem kui nemad kätepesemise eest nagu üldiselt teada.

Käisin õues suitsu tegemas ja imeilus õhtu, tähed siravad, aga soe ja vaikne. Nauding. Väsimus küll kallal, aga vaja veel postkasti vaadata.

Ei saanudki siin vanasse arvutisse pilte tõmmatud, tahtsin mõned imeilusad pildid blogisse panna. Aga eks jõuab. Praegu vaatan nagunii päris mõnusat aardeotsijate filmi Kanal 2-s. Ime, et neil tavalise saasta kõrval vahel ka midagi vaadatavat.

Hommik oli muide ka kena. Oli põder udus ja muudki meeldivat! Nüüd aga uni tikub peale, eks varsti põhku ja homme saab magada täie rauaga. Ega lehtigi eriti viitsi vaadata, eriti palju lugeda nagu polnudki. Ja eks vahel artiklidgi kirjutatud nii, et õiget sotti ei saa, magedaks jääb. Ajakirjandus kohati ikka ülinadiks jäänud! Kuigi vahel lausa raha küsitakse ja mitte vähe. Artiklite hinnad justnagu polegi hullud, kuid kui tahaks mitut lehte lugeda, siis jääks puudu küll.

Ah, mis siin lobiseda. Tühi mulin vaid. Vaatan korra postkasti ja ühe silmaga filmi.

Kohtumiseni!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar