Blogiarhiiv

pühapäev, 4. september 2011

KURB! 2

VP
04.09.2011 19:17
Loe neid kommentaare ja imesta, et milline nõme saast on see inimkonna osa, kes ennast eesti rahvaks kutsub. Õnneks assimileerub erksam osa sellest rahvakillukesest soomlasteks, rootslasteks, inglasteks jne. ja ülejäänud p.sk sureb lihtsalt välja.
 
Vahel tõesti nii, et loed pläralat ja jääd mõttesse. Mis meil viga on? Asjaliku kriitika või lihtsalt ausa arvamuse avaldamise asemel ajab suust välja mingisugust iba. Miks?
Vahel lihtsalt ei saa asjadest aru, aga igaks juhuks viskame sõna sekka? Mitte ainult erirongi teemal, aga igal pool. Asjalikke plärasid tavaliselt alla 10 %. Kas siis mõistusega olevusi Eestisse jäänudki nii vähe? Nii võime tõesti välja surra või lihtsalt manduda!
 
On jube mõelda, et me jätame endast sellise mulje,nagu oleksimegi saast!
 
Kappide vahel (ma ei pea praegu silmas ühte lääget kontingenti - komplekside musternäidet, kes muudkui arvajaid kohtusse annab) julgeme tihti kõvad mehed olla, aga kui enda ja ka teiste eest seista, siis kögiseme nurgas? Olgu see siis tööl või pläralas!
 
Muidugi viskab vahel ebaõiglus närvi üle! Ja tahaks otse näkku öelda ühte ja teist. Muidugi pole vahel võimalust, kui keegi paksude kivimüüride taga või erirongis. Olgu siis plärala koht, kus mõtteid välja öelda, kuid soliidsuse võiks säilitada  ja kui mõni ei tea, mis see on, siis leidub ehk tuttav, kes seletab. Kui aga selliseid tuttavaid ei ole, siis peaks hoopis tutvusringkonda kriitilise pilguga üle vaatama!?
 
Ütle, kes on su sõber ja ma ütlen, kes oled ise! Vanasti kasutati seda ütlust ja sulatõsi ta on.
 
Muidugi võiks oodata, et ajakirjanik väga lihtsate sõnadega artikleid kirjutaks, et ei tekiks valearusaamu. Vahel küll ei kujuta ette, kui lihtne see tekst siis peaks olema...
 
Oli vist film "12 tooli" see, kus toodi välja ka osalistele teadaolevate sõnade arv...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar