Blogiarhiiv

pühapäev, 25. september 2011

25.sept. 10224.a

Jätkan siis tasapisi müntide kogumist ja õnneks on tuttavaid, kes nõus tavalisemaid münte ära andma. Euromüntide kogunemine edeneb ka tasapisi. Sukelduma ma siiski vist ei hakka ja ka metalliotsijaga tegelema samuti mitte. Ometi on hea tunne kui leitakse midagi väga põnevat!

http://www.tallinnapostimees.ee/574932/hobisukelduja-leitud-santsukast-osutus-toeliseks-harulduseks/

Sedagi näitust tahaks küll näha!
Üldse on vast igal inimesel mingit hobi vaja. Annab tegevust ja põnev ka. Eriti kui asjatundjaid jälgida!

Edu teistelegi kogujatele!

*****************

Millal loeme uudist, et "kunstnikud" puhastavad omal kulul seinu saastast?
http://www.tallinnapostimees.ee/576174/30-talgulist-puhastas-tana-vanalinna-grafitist/


http://www.tallinnapostimees.ee/575714/linnavalitsus-puuab-linnahalli-teemat-valtida/

***********************
http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/eestiuudised/ma-teadsin-kus-osama-bin-laden-end-varjab.d?id=58268220

See artikkel ääretult põnev! Kahjuks netis vaid artikli algus, EE üritab lihtsalt võtta maksimumi.
Kuid selgelt on aru saada kui mõjus on negatiivsus! Paljud negatiivsed artiklid, uudised jms toob kaasa inimeste meeleolu muutuse. Kuskil viib see mässuni, kuskil lausa sõjani. Ega meilgi selliseid artikleid küll ja küll, õnneks eestlased tuim ja aeglane ning tänavatele põletama, märatsema ja varastama demokraatia sildi all ei tiku. Pronksöö küll välja arvatud, kuid seal polnud põhitegelased isegi mitte eestimaalased, vaid rämps! Ometi eelnesid sellelegi klenskid ja teisedki negativismist pakatavad inimesed! Kes loomulikult ise ei suuda mõista KUI VÄGA nende käitumine ja arusaamad on kaasajast maha jäänud.

Muidugi mõjuvad ka meie poliitilised tuuled rahva meeleolule. Olgu selleks siis asjade uurimata jätmine, kuritegevusega vaid näiline võitlemine, ühistranspordi allakäik või mis iganes.
Kahju! Kahju, et paljud inimesed ei mõista, kui oluline on oma inimestega arvestamine, nende arvamuse austamine! Olgu neid siis kuskil vaid mõni elanik, kelle arvamus ei huvita kedagi. Aga peaks!

*****************
http://www.virumaateataja.ee/574194/ilme-post-someru-on-muutumas-loodushuviliste-keskuseks/

Sõitsin tänagi Sõmerust mööda. Muide, kunagi oli seal ka ülesõit, mille kaudu sai lähedalasuvate majadeni. Nüüd seda pole. Küll on aga raudtee endiselt alles ja elanikud sõidaks hea meelega rongiga.

*******************
Riigi suhtumist inimestesse näitab seegi, kui palju katust pakutakse. Oleme selles osas aga vist hullemgi Zimbabvest. Rääkimata sellest, et Balti jaamas vaksal vara kinni pannakse ( ja väikse hoone katusealuses pole juba aastaid valgustustki!!!)

Sama olukord on ka Narva bussijaamas! Kuigi kas seda putkat saab üldse bussijaamaks nimetada?

Samas on olemas uhke jaamahoone, kus suur saal, mis küll uhke pole, aga selle ümbertegemine poleks küll mingi ülearu suur kulu. Lihtsalt imestamapanev, kui väga meil tahetakse eksponeerida külalistele räämas Eestimaad.
*****************
Millal viimati siin asfalti pesti?

Või kas osa külastajaid omavad klendikaarti nendele istmetele?

***************************
Siin-seal võib ikka näha teenusbusse. Millal need maale jõuavad, pole teada. Aga ehk polegi maainimest mõtet harida?


*************************************

Hea on aga see, et platvormid valmivad. Küll meeeletult aeglaselt, tundub, et kümmekonna platvormi peale on üks elektrik, üks trepi- ja piirete paigaldaja jne, aga siiski valmivad. Tallinnast Lehtseni on ka asukohad enam-vähem head, Lehtses saab edaspidi platvormilt otse poe ette, kus ruumi ka suurele parklale, müügilettidele, millele iganes.
Pedjal küll tehakse ülekäik ikka teiste inimeste hoovidesse, selle asemel, et suunata see ülesõidu poole, aga mis parata, kui arusaamad sellised. Selle kõrval, mis inimeste soovide ja vajaduste vastaselt ootab ees Kiviõlis ja Jõhvis, on palju suurem tragöödia!
Täna sõitsin Narvast ja vaatasin, no ei ole paremat varianti, kui see, mis mitme inimese poolt välja pakutud, mille üle kohalikud rõõmustavad ja omavalitsus tahaks. Aga ikka leidub neid, kes lihtsalt jonni ajavad ja teevad, mis tahavad. Eks kunagi valimiste eel võib hakata meelde tuletama, kuidas lubadusi täitmata jäetakse, olgu siis IRL-i või Reformierakonna poolt.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar