Blogiarhiiv

kolmapäev, 6. juuli 2011

TOETAME KREEKAT!



http://www.tartupostimees.ee/489752/lennutuli-tartus-on-valdanud-ule-aasta/

Kuidas aimata varem, kui kõht probleeme tekitab? Milliste sümptomite järgi? Kreeks muide, turistidel ei soovitata tundmatus kohas süüa! Ka kreeka rongijuhid sellega kursis! Ehk peaks ka meie lennujuhtidel kehtestama "kätepesulisatasu"? Arvestades palkade erinevust, peaks see meil olema 42 eurot.

http://www.e24.ee/485546/kreeklaste-kummalisi-huvesid-hakatakse-karpima/

Teleris on pidevalt mitmetel kanalitel tõlkega probleeme. Eriti on see märgatav numbrite puhul! Ehk ka selles ariklis on palganumbrile näpuka tõttu üks null juurde tulnud ja kogu kisa-kära ilmaasjata?

Euroopalikku palka vist hakati lubama vabariigi algusaastail? Mitme aastakümnega pidime jõudma euroopalikule tasemele, kes mäletab? Ja kas jutt oli ainult hindadest või palkadest ka?

Eestlane on aga selline kannatlik rahvas. Ja ka tihti mõistev ning vastutulelik. Ometi just nende puuduses süüdistab nii mõnigi plärja eestlasi!? Kui kaua peaks kestma vastutulelikkus? Kas palgapäevast palgapäevani aastast aastasse ja sajandist sajandisse? Kui aga raha kipub enne palgapäeva otsa saama?

*************************

Kas kinnisvarahinnad meil pole veel euroopa tasemel? Või orjastada end laenudega? Oleme paljud oma sinisilmsuses laksu kätte saanud juba ja laenumaksete kõrval on elamiseks ka raha vaja!

http://www.e24.ee/489864/buumi-ei-tule-sest-raha-ei-ole/

****************************

Kas tegelikult masu aina süveneb? Miks pidevalt loeme, et raha aina vähem? Kus on see salapärane auk? Ja millal tehakse ühistransport selliselt, et reisijaid juurde tuleks? Näiteka mandrilt buss-Meteor-buss. Ajad ühildatuna?

http://www.postimees.ee/489956/saarlased-ei-soostu-bussiliiklust-vahendama/

**************************

2 kommentaari:

  1. Meil on uskumatult tore riik-muidugi jutumärkides, kes sageli lihtinimeste olukorrast ei hooli-tüüpiline värk!!!

    VastaKustuta
  2. Tänud Pirts!

    On küll! Ja halvim see, et aina rohkem kipub kiiva kiskuma. Kui olemegi viie esimese hulgas, siis ikka milleski halvas.
    Kahjuks.

    VastaKustuta